26 / 04 / 2024

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek dairesi açıldı!

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek dairesi açıldı!

SUR Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.



SUR Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı. 145 metrekare 2+1 ve 190 metrekare 3+1 seçeneğinde iki farklı örnek daire hazırlandı. Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, 1.3 milyar TL yatırım değeriyle yükselmeye devam ediyor. Projede, 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı bir home ofis bloğu bulunuyor. 316 rezidans dairesi ve home ofisin yer aldığı proje ile 3 bin kişiye istihdam sağlanacak. 


Vatan 




Haber Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Sur Yapı'nın Nilüfer'de yapımına başladığı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin satışları devam ediyor. Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan MARKA'da Kasım 2014'ten bu yana rezidansların yüzde 50'sinin satışları gerçekleşti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkam Z. Altan Elmas "Bursa'da çok büyük bir projeye imza atıyoruz, bu projemiz içerisinde Bursa'nın bir numarası olacak 75 bin 000 metrekare kiralanabilir alana sahip büyük bir alışveriş merkezi ile 316 lüks rezidans daireden oluşuyor. 

Bursalı iş adamlan ve yatırımcılar Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin sadece Bursa için değil aynı zamanda tüm Marmara Bölgesi ile komşu şehirler için büyük bir vizyona sahip olduğunu ve bir çekim merkezi haline geleceğini çok kısa sürede gördü" dedi. Altan Elmas "Konut yatırımı için şu an çok doğru bir zaman... Özellikle yılbaşından itibaren yapılması planlanan asgari ücret artışı ile iş gücünün yoğun olduğu inşaat sektöründe maliyetlere yüzde 12-13 seviyesinde yansıyacak. Dolayısıyla bu maliyet Ocak 2016 itibariyle konut fiyatlarına yansımaya başlayacak" şeklinde konuştu. 

 


Bursa Hakimiyet



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sur Yapı'nın Bursa'da inşaatına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin satışları devam ediyor. Projede Kasım 2014'ten bu yana rezidansların yüzde 50'si satıldı. Bursa'daki artarak devam eden talepten son derece memnun olduklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Bursa'da çok büyük bir projeye imza atıyoruz, bu projemiz içerisinde alışveriş merkezi ile 316 rezidans daire var" dedi. Projenin örnek daireleri de ziyarete açıldı. 2+1 ve 3+1 tipinde iki farklı örnek daire hazırlandı. 



Posta



Haber Posta Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Nilüfer Bölgesi'nin en değerli lokasyonunda 600 milyon dolar yatırım değeriyle yükselmeye devam ediyor. Uludağ manzaralı dairelerden oluşan projede, 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı bir home office bloğu bulunuyor.Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı. Projede 2+1145 metrekare ve 3+1190 metrekareden oluşan iki farklı örnek daire hazırlandı. Geniş ve ferah yapısıyla dikkat çeken örnek dairelerde lüks, sadelik ve rahatlık ön planda yer alıyor. Son teknolojiye uygun cihazlarla donatılan dairelere yerleştirilen renkli ekranlı touch paneller sayesinde konsiyerj hizmetlerinden faydalanmak mümkün. Kulelerin alt kısmında 220 mağazadan oluşan Marka AVM yer alacak. Bursa'da henüz mağazası bulunmayan uluslararası lüks markalar ise Bursa'da ilk defa Sur Yapı MARKA'da yerini alacak. Bursa'da artarak devam eden talepten son derece memnun olduklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas "Gerek alışveriş merkezine gelen ulusal ve uluslararası markaların yüksek kiralama talepleri gerekse başarılı konut satışları Bursa'ya olan inancımızı pekiştirdi ve ne kadar doğru bir yatırım kararı verdiğimizi gösterdi" dedi. Elmas "Konut yatırımı için şu an çok doğru bir zaman olduğunu belirterek, "Asgari ücret artışı ile iş gücünün yoğun olduğu inşaat sektöründe maliyetlere yüzde 12-13 seviyesinde yansıyacak. Dolayısıyla bu maliyet Ocak 2016 itibariyle konut fiyatlarına yansımaya başlayacak" şeklinde konuştu. 



Posta Bursa


Geri Dön