23 / 04 / 2024

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası hangi projelerde geçerli?

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası hangi projelerde geçerli?

Sur Yapı, yeni kampanyası ile konut taksitlerini 600 liraya kadar düşürdü. 60 aya sıfır, 120 aya yüzde 0.55 faiz imkanı sunulan kampanyada yüzde 10 indirim de yapılıyor.



Gayrimenkul sektörü, ‘düşük taksit’e odaklandı. Bu ay yeni bir seferberlik ile sektöre hareket getirmek isteyen konut üreticileri, birer birer kampanyalarını açıklamaya başladı. Sur Yapı, 11 projesinde geçerli olacak ‘Mutlu Evler Türkiye’ kampanyasını hazırladı. Kampanya kapsamında, taksitler 600 liraya inerken 60 ay için sıfır, 120 ay için yüzde 0.55 faiz imkânı sunuluyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, mevduat faizinin yükselmesiyle konuta yatırımda kafaların karıştığını belirterek, “Yatırım için ev almanın ne kadar cazip olduğunu göstermek ve konut pazarına canlılık getirmek için bir çalışma yaptık” dedi.

 

Kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor ve indirimli fiyat üzerinden yüzde 15 peşinat alınıyor.  İndirimli fiyatı 323 bin TL olan 60 metrekare 1+1 daireye 48 bin TL peşinat ile sahip olma fırsatı sunuluyor. Teslime kadar 600 TL, teslimden sonra 1.474 TL taksitle ödeme yapılıyor. 120 ay için 0.55 kredi oranı uygulanıyor. Kalan tutar 29 bin TL’lik vade farksız beş ödeme ile tamamlanıyor.

 

Kiracı olan vatandaşların hem kira ödemekte hem de konut taksiti ödemekte zorlandıklarını belirten Elmas, kampanyayı şöyle anlattı: “Bizde burdan yola çıktık ve ‘Evinizi teslim edene kadar sembolik bir rakam alacağız, üstünü bankaya biz ödeyeceğiz’ dedik. 48 bin lira peşin parası ve ara ödeme yapma gücü olan vatandaş çok kolay ev sahibi oluyor. Zaten evler teslim edilince 1.400 lira ödemeye geçecek, evin kirası taksitleri karşılayacak.” 

 

11 projede 300 konutta geçerli 

Sur Yapı “Mutlu Evler Türkiye” kampanyası Ümraniye’deki Şehir Konakları, Sancaktepe’deki Lavender ve Muhit, Maltepe’deki Yeşilmavi, Koşuyolu’ndaki Excellence, Kağıthane’deki Tempo City, Ispartakule’deki Bahçeyaka, Sultanbeyli’deki Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Topkapı’daki Topkapı Evleri ve Bursada Marka Rezidans’ı kapsıyor.


Web: http://mutluevlerturkiye.suryapi.com.tr


Vatan


Geri Dön