20 / 04 / 2024

Sur Yapı Vitrin teslim tarihi

Sur Yapı Vitrin teslim tarihi

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Yapı Vitrin teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. İçerisinde 239 adet dairenin yer aldığı projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...



Sur Yapı Vitrin teslim tarihi hakkında bilgilere geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Sur Yapı Vitrin Evleri'nde; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde hayata geçirilen Sur Yapı Vitrin teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. Proje, 239 adet daireden oluşuyor. 


Yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde 48 aya kadar vadelendirme yapılan  Sur Yapı Vitrin  Residence'ta tamamı peşin ödemelere özel yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. 


Toplam alanı 45 bin metrekare olarak belirlenen Sur Yapı Vitrin teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olması planlanıyor. Proje,  Sur Yapı  imzasıyla yükseliyor. 


Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön