28 / 03 / 2024

Sur Yapı'dan İstanbul'da 550 milyon TL'lik 2 yeni proje!

Sur Yapı'dan İstanbul'da 550 milyon TL'lik 2 yeni proje!

Sur Yapı, İstanbul Güneşli’de Mirage Rezidans ve Sultanbeyli’de Sur Yapı İlkbahar projeleri için hazırlıklara başladı. Anadolu ve Avrupa Yakası'ndaki iki yeni konut projesi için Sur Yapı, toplam 550 milyon TL’lik yatırım yapacak.



İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında iki yeni projeye daha imza atacak olan Sur Yapı, 2015 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İstanbul Güneşli'de “Mirage Rezidans” ve Sultanbeyli'de “Sur Yapı İlkbahar” projelerinin yapımını gerçekleştirecek olan firma, iki proje için toplamda 550 milyon TL'lik yatırım yapacak.


340 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Projelerden “Mirage Rezidans”, 300 milyon TL'lik yatırım ve 73 bin 700 metrekarelik toplam inşaat alanı ile hayata geçirilecek. 17 katlı 3 bloktan oluşan projede ayrıca 60 mağazalık bir alışveriş caddesi de bulunuyor. 342 rezidansın yer aldığı Mirage Rezidans projesi, Atatürk Havalimanı'na, TEM otoyoluna ve metro, metrobüs gibi toplu ulaşım ağlarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Mirage Rezidans, iş merkezlerinin ve ünlü otellerin yer aldığı bölge, ikinci Maslak olarak da adlandırılıyor.

Mirage Rezidans'da 58 ile 234 metrekare arasında değişen farklı tipte 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan rezidansların fiyatı 340 bin TL ile 1 milyon 340 bin TL arasında değişiyor. Projede lansmana özel fiyat üzerinden yüzde 10 indirim imkanı mevcut. Geniş teraslı 3+1 daireler ve kapalı mutfaklı 2+1 dairelerin yoğun olduğu projede, ayrıca 31 farklı metrekare seçeneği de bulunuyor.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yatırım değeri sürekli yükselen Güneşli bölgesinde yeni bir projeye daha başlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Elmas, "Projenin kısa vadede büyük bir yatırım fırsatına dönüşeceğini düşünüyoruz” dedi.


Fiyat 185 bin TL'den başlıyor

Sur Yapı'nın 250 milyon liralık yatırım projesi “Sur Yapı İlkbahar” ise toplam 57 bin 668 metrekarelik inşaat alanı ve iki etaptan oluşacak. İlk etapta 5 blokta 304 konut yer alırken, projenin ikinci etabında ise 200 konut bulunuyor. Sur Yapı İlkbahar'da fiyatlar 185 bin TL ile 860 bin TL arasında değişiyor. Lansmana özel fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu Sur Yapı İlkbahar'da, 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişen farklı tipte 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan daire seçenekleri bulunuyor. Sur Yapı İlkbahar sakinleri, TEM otoyolu ve metro ile Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy gibi merkezi noktalara kolaylıkla ulaşabilecek. 3. köprünün hayata geçmesiyle de Sarıyer-Maslak-Levent-Beşiktaş hattı ile 3. havalimanı bağlantı güzergâhlarına entegre ulaşım sağlayabilecek.


Gelişen bölgemiz Sultanbeyli

Sur Yapı ilkbahar projesi ile ilgili “Anadolu yakasının gelişmekte olan bölgesi Sultanbeyli'de ikinci projenin yapımına başlamanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Sur Yapı İlkbahar projesi, tam bir yaşam kompleksi olma özelliği taşıyor. Aileler, çocuklar, gençler için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü İlkbahar Projesi, kuzey ormanları, 3. köprü ve TEM otoyoluna yakınlığı ve hemen yanı başında inşa edilen ve birkaç ay içinde hizmete girecek olan Sultanbeyli Devlet Hastanesi ile bulunduğu bölgeye değer katıyor” dedi.


Yeni Şafak


Geri Dön