18 / 04 / 2024

Demirbaş Yapı 250 milyon TL'lik 2 yeni projeye başlayacak!

Demirbaş Yapı 250 milyon TL'lik 2 yeni projeye başlayacak!

360 Kurtköy projesini 12 ay önce bitiren Demirbaş Yapı’nın patronu Sefa Demirbaş, “Bu projeyi bitirir bitirmez, eylülde 250 milyon TL’lik iki yeni temel atacağız” açıklamasını yaptı.



Demirbaş Yapı Eylül 2015'te temelini attığı 360 Kurtköy'ü, yasal süresi olan 3 yıldan önce müşterilerine teslim etmeye hazırlanıyor. Demirbaş Yapı, 250 milyon liralık iki yeni proje için kolları sıvadı. Proje aşamasında iki seçim ve bir darbe girişimi gördüklerini aktaran Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, inşaatı bitirmek için tüm güçlerini kullandıklarını söyledi. Demirbaş, "Ülke olarak zor bir süreçten geçtik. Hemen hemen her sektör çeşitli krizler yaşadı. Birçok firma konut teslimlerini ertelemek durumunda kaldı. Demirbaş Yapı olarak Kurtköy bölgesini sahiplenerek yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 360 Kurtköy projemizi 1 yıl erken teslim etmeye hazırlanıyoruz. Normalde Ağustos 2018 olarak belirlediğimiz teslim tarihini bu yılın eylül ayına çektik" diyerek sözlerine devam etti. Hazırladıkları kampanya kapsamında konutları sıfır peşinatla satmaya başladıklarını aktaran Demirbaş, ev sahiplerinin peşinat ve taksit ödemeye evlerine yerleşince başlayacaklarını kaydetti. Eylül ayı içinde iki yeni projenin lansmanını yapacaklarını söyleyen Demirbaş, ikisinin de Kartal bölgesinde metro duraklarına yakın olacağını belirtti. Kurtköy'ün Yenişehir bölgesinde yapılacak konut ve ofis projesinin yatırım bedelinin 250 milyon lira olacağını söyleyen Demirbaş, "İkisi de açıklanan ve resmileşen metro duraklarına çok yakın konumda olacak" dedi. 


'55 METREKAREYİ 110 DİYE SATANLAR VAR'

Sefa Demirbaş, tüketicilerin büyük çoğunluğunun şikâyet ettiği 'net-brüt' tartışmasına da sözlerinde yer verdi. Brüt ile net metrekareler arasında yarı yarıya farkın çıktığı projelerin olduğunu söyleyen Sefa Demirbaş, "55 metrekarelik daireyi 110 metrekare diye satanlar var. Bu dolandırıcılık değil ancak kafa karışıklığına neden oluyor. Piyasanın artık nete dönmesi lazım" dedi. 

Web: www.demirbasyapi.com

Sabah / İbrahim Acar 


Geri Dön