29 / 03 / 2024

sefa demirbaş kimdir

sefa demirbaş kimdir

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüyle ilgili Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş bir mesaj yayınladı.

Demirbaş Yapı 250 milyon TL'lik 2 yeni projeye başlayacak!

360 Kurtköy projesini 12 ay önce bitiren Demirbaş Yapı’nın patronu Sefa Demirbaş, “Bu projeyi bitirir bitirmez, eylülde 250 milyon TL’lik iki yeni temel atacağız” açıklamasını yaptı.

Sefa Demirbaş'tan peşinat teşviği yorumu!

Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı peşinat teşviği ile ilgili yorum yaptı. İşte o yorum..

Demirbaş Yapı turizme odaklanacak!

9 yıl önce inşaat sektörüne giren Demirbaş Yapı, Cunda'da açtığı Mola Otel'le turizm sektörüne adım attı. Bu alanda yatırımlarının devam edeceğini söyleyen patron Sefa Demirbaş, "3 yılda, 6 butik otel yapacağız" dedi.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Sefa Demirbaş'tan 15 Temmuz darbe mesajı!

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüyle ilgili Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş bir mesaj yayınladı.

Demirbaş Yapı 250 milyon TL'lik 2 yeni projeye başlayacak!

360 Kurtköy projesini 12 ay önce bitiren Demirbaş Yapı’nın patronu Sefa Demirbaş, “Bu projeyi bitirir bitirmez, eylülde 250 milyon TL’lik iki yeni temel atacağız” açıklamasını yaptı.

Teknopark, Kurtköy'deki konut ihtiyacını artırdı!

Türkiye’nin ‘silikon vadisi’ olarak planlanan Teknopark’ta çalışacak kitlenin konut ihtiyacını artırdığı Kurtköy’de metrekare fiyatları 5 bin lirayı aştı. Sefa Demirbaş, bölgede aile için nitelikli konut ihtiyacının artmaya devam ettiğini söyledi.

İnşaat sektörü temsilcilerinden 2015-2016 değerlendirmesi!

İnşaat sektörünün önde gelen isimlerinden olan Özen Kuzu, Şemsettin Aydın, Sefa Demirbaş, Habib Arıkan ve Ahmet Yıldız 2015-2016 yılı konut piyasasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

360 Kurtköy'de teslimler Aralık 2017'de!

Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, konutların net ve brüt metrekare farklarıyla ilgili bir standardın olmadığına dikkat çekti.

Konuttaki metrekare oyununa standart getirilmeli!

Yasa ve yönetmelik çıkıyor ama mağduriyetlerin önüne geçilemiyor. Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, net ve brüt metrekare farklarıyla ilgili standardın olmadığına dikkat çekti.

360 Kurtköy'de teslimler Temmuz 2018'de!

Kurtköy Çamlık'ta 320 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek 360 Kurtköy projesinde 540 daire yer alacak. Sefa Demirbaş, satışlarını net metrekareleri vererek yapacaklarını söyledi.

Sefa Demirbaş: 'Her şey dahil' sistemi kaliteyi düşürüyor!

Rizeli inşaatçı bir aileden gelen Demirbaş Yapı'nın genç patronu Sefa Demirbaş, binlerce kişiye konut yapmayı sürdürürken bir yandan da gözünü butik otelciliğe dikti.

Demirbaş Selimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirbaş Selimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Pendik'te, 12 Mart 2015'te Erol Selimoğlu, Sefa Demirbaş ortaklığında kuruldu.

sefa demirbaş kimdir Haberi

sefa demirbaş kimdir

Ülkemizin son 15 yılda gösterdiği performans dış güçlerce hoş karşılanmıyor. Ülkemizi yıpratma çabaları son yıllarda farklı şekildeki eylemlerle kendini gösteriyor. Ülkemizin büyümesine ve uluslararası platformlarda söz sahibi olmasına rahatsız olan dış güçlerin oynadığı kirli oyunlar, siyasi yıpratma çabaları görülebilir durumda. 15 Temmuz 2016 günü kalkışılan hain darbe girişimine karşı milletimiz tankların önüne geçip canını siper etti.  Bu uğurda şehitlerimiz, gazilerimiz oldu… Acımız çok büyük. Bu hain kalkışma sonucunda dünyaya gerektiğinde nasıl birlik olduğumuzu ve vatanımızı hainlere karşı nasıl koruduğumuzu gösterdik. Tüm dünya bizi konuştu. 15 Temmuz günü milli bütünlüğümüzü bölmeye çalışan vatan hainleri gerekli cezayı aldılar. Herkes gördü ki vatanımıza yapılan ihaneti asla kabullenmeyiz. Dünyaya cesaret ve kahramanlık örneği sergiledik. Böylesi bir girişim sonucunda bile ekonomimiz büyümeye ve gelişmeye...