19 / 04 / 2024

Sefa Demirbaş'tan 15 Temmuz darbe mesajı!

Sefa Demirbaş'tan 15 Temmuz darbe mesajı!

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüyle ilgili Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş bir mesaj yayınladı.



Ülkemizin son 15 yılda gösterdiği performans dış güçlerce hoş karşılanmıyor. Ülkemizi yıpratma çabaları son yıllarda farklı şekildeki eylemlerle kendini gösteriyor. Ülkemizin büyümesine ve uluslararası platformlarda söz sahibi olmasına rahatsız olan dış güçlerin oynadığı kirli oyunlar, siyasi yıpratma çabaları görülebilir durumda. 15 Temmuz 2016 günü kalkışılan hain darbe girişimine karşı milletimiz tankların önüne geçip canını siper etti.  Bu uğurda şehitlerimiz, gazilerimiz oldu… Acımız çok büyük. Bu hain kalkışma sonucunda dünyaya gerektiğinde nasıl birlik olduğumuzu ve vatanımızı hainlere karşı nasıl koruduğumuzu gösterdik. Tüm dünya bizi konuştu. 15 Temmuz günü milli bütünlüğümüzü bölmeye çalışan vatan hainleri gerekli cezayı aldılar. Herkes gördü ki vatanımıza yapılan ihaneti asla kabullenmeyiz. Dünyaya cesaret ve kahramanlık örneği sergiledik. Böylesi bir girişim sonucunda bile ekonomimiz büyümeye ve gelişmeye hız kesmeden devam etti. Nasıl güçlü bir toplum olduğumuzu herkese kanıtladık. 


15 Temmuz günü halkımız sokaklara, meydanlara inerek demokrasimize balta vurmak isteyen hainleri durdurdu. Böyle bir girişim asla desteklenemezdi. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sokağa çıkın” çağrısıyla darbe girişiminin önüne geçildi. Vatanımıza ve milletimize ihanet etme girişiminde bulunan hainler gereken cezayı alıyorlar. 15 Temmuz’da yaşanan bu elem olay dünyaya gerektiğinde nasıl birlik olduğumuzu, kahramanca ülkemize sahip çıktığımızı gösterdi. 


15 Temmuz 2016 günü yaşanan darbe girişimine karşı hainleri tankların önüne geçerek, sokaklara, meydanlara inerek durduruşumuz ülkemiz için gerekirse ölümü göze aldığımızı dünyaya gösterdi. Bizi bölmeye, yıpratmaya çalışan dış güçler bunu beklemiyorlardı. Tüm dünya günlerce bizi konuştu. Bu hain girişimin üstünden tam 1 yıl geçti. Ülkemiz 15 Temmuz günü tarih yazdı. 



Geri Dön