20 / 04 / 2024

Sefa Demirbaş

Sefa Demirbaş

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüyle ilgili Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş bir mesaj yayınladı.

Konuttaki metrekare oyununa standart getirilmeli!

Yasa ve yönetmelik çıkıyor ama mağduriyetlerin önüne geçilemiyor. Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, net ve brüt metrekare farklarıyla ilgili standardın olmadığına dikkat çekti.

Demirbaş Selimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirbaş Selimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Pendik'te, 12 Mart 2015'te Erol Selimoğlu, Sefa Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Demirbaş Yapı turizme odaklanacak!

9 yıl önce inşaat sektörüne giren Demirbaş Yapı, Cunda'da açtığı Mola Otel'le turizm sektörüne adım attı. Bu alanda yatırımlarının devam edeceğini söyleyen patron Sefa Demirbaş, "3 yılda, 6 butik otel yapacağız" dedi.

İnşaat sektörü, siyasi ve ekonomik gündemin sektöre etkisini değerlendirdi!

Türk inşaat sektörünün önemli oyuncuları, mevcut ekonomi ve siyasi gündemin gayrimenkul sektörüne olan etkisiyle ilgili açıklama yaptılar. İnşaat sektörü, siyasi ve ekonomik gündemin sektöre etkisini değerlendirdi.

Erguvan İnşaat'tan büyük operasyon açıklaması: İmaj hızlıca düzeltilmeli!

Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş’tan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında inşaat sektörüne yönelik gözaltı haberleriyle ilgili açıklama...

Sefa Demirbaş: Kurtköy'de arz fazlası değil, konut açığı var!

İki genç girişimci Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş'ın birlikteliğiyle kurulan Erguvan Demirbaş Konut İnşaat AŞ, W Bahçe Kurtköy'ün ardından ikinci projeye de aynı bölgede başlıyor...

Erguvan Demirbaş Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erguvan Demirbaş Konut İnşaat Anonim Şirketi, Ali Asgar Maraşlı, Emre Maraşlı, Rıza Maraşlı, Sefa Demirbaş, Yeşim Başpınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan 2013'te kuruldu

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Mutfağın demirbaşına okkalı zam! Ucuza kaçana da kritik uyarı

Mutfağın demirbaşı kırmızı et fiyatlarına zam gelecek. Kıymanın kilosunun 500 TL'yi bulduğunu söyleyen kasaplar, 340 TL'nin altında satılan kıymalar için uyarıda bulundu.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Sefa Otomotiv Kuyumculuk Gıda tarafından kuruldu.

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Taha El Alouanı ve Ubeyda Dibs ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirbaş tarafından kuruldu.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Sefa Demirbaş Haberi

Sefa Demirbaş

Ülkemizin son 15 yılda gösterdiği performans dış güçlerce hoş karşılanmıyor. Ülkemizi yıpratma çabaları son yıllarda farklı şekildeki eylemlerle kendini gösteriyor. Ülkemizin büyümesine ve uluslararası platformlarda söz sahibi olmasına rahatsız olan dış güçlerin oynadığı kirli oyunlar, siyasi yıpratma çabaları görülebilir durumda. 15 Temmuz 2016 günü kalkışılan hain darbe girişimine karşı milletimiz tankların önüne geçip canını siper etti.  Bu uğurda şehitlerimiz, gazilerimiz oldu… Acımız çok büyük. Bu hain kalkışma sonucunda dünyaya gerektiğinde nasıl birlik olduğumuzu ve vatanımızı hainlere karşı nasıl koruduğumuzu gösterdik. Tüm dünya bizi konuştu. 15 Temmuz günü milli bütünlüğümüzü bölmeye çalışan vatan hainleri gerekli cezayı aldılar. Herkes gördü ki vatanımıza yapılan ihaneti asla kabullenmeyiz. Dünyaya cesaret ve kahramanlık örneği sergiledik. Böylesi bir girişim sonucunda bile ekonomimiz büyümeye ve gelişmeye...