25 / 04 / 2024

15 Temmuz darbe planının yapıldığı daire satılıyor!

15 Temmuz darbe planının yapıldığı daire satılıyor!

FETÖ'nün, 15 Temmuz darbe girişimini planlandığı Ankara'daki daire satılığa çıkarıldı. Çukurambar’daki lüks daireye 695 bin TL'ye alıcı çıktı.



FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz’ün yaklaşık 1 yıl önce kiraladığı, 15 Temmuz darbe girişimi senaryosunun hazırlandığı belirtilen  Ankara  Çukurambar’daki lüks apartman dairesi, satışa çıkarıldı.


Edinilen bilgiye göre, daireyi almak isteyen bir müşteri ile emlakçı arasında satış işlemleri başlatıldı. Alıcı, daire için bir miktar kaparo ödedi. Bir hafta içinde satış işlemlerinin tamamlanacağı öğrenildi. FETÖ’cü imam Öksüz ve bazı generallerin, darbe üssü olarak belirledikleri daire için 695 bin TL fiyatta anlaşıldı.


Habertürk


Haber Takvim'de şu şekilde yer aldı


Vatan haini generallerin, FETÖ'cü alçaklarla Ankara Çukurambar'da buluştuğu ortaya çıktı. Evin kiracısı olan örgüt üyesi öğretmen Alaattin Ü. de eşyalarını toplayıp kaçtı. '


O Günden sonra kimse kiralamaya yanaşmadı. Çaresiz kalan sahibi de 1 milyonluk daireyi 700 binden satışa çıkardı. En sonunda ismi saklı bir müşteri, 695 bin liraya evi aldı. '


Mal sahibi Avukat Ahmet Selim Uşan, yaşadıklarını TAKVİM'e anlattı: Daire aslında babamıza ait. Bu işten çok sıkıldık. Mecburen satıyoruz. Söyleleyecek fazla bir şeyimiz yok.


FİRARİ ÖKSÜZ'ÜN SİVİL KARARGAHI

DARBENİN sivil elebaşı Adil Öksüz, Kızılırmak Mahallesi'nde lüks sitede bulunan Çınar Apartmanı'nın 2. katındaki 4 numaralı daireye karargah kurdu. 15 Temmuz öncesi FETÖ'cü generallerle ihanet planlarını burada yaptı.



Takvim


Geri Dön