23 / 04 / 2024

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu! Bu altın bilezikler kapış kapış satılıyor

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu! Bu altın bilezikler kapış kapış satılıyor

15 Ekim 2022 Cumartesi günü altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün de düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının düşmesi ile bu bilezikler kapış kapış satılıyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?



Altın bilezik fiyatları 15 Ekim 2022 Cumartesi günü düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının büyük değer kaybetmesi ile alım fırsatı tekrar doğdu.  Bu fırsatı kaçırmak istemeyen binlerce yatırımcı kapış kapış 14,18 ve 22 ayar altın bilezikleri alıyor.

Perşembe günü açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Enflasyon oranları 40 yılın zirvesine ulaştı. Dolar fırlarken, altın ve gümüş gibi kıymetli metaller değer kaybetti. Altın fiyatları bugün de düşmeye devam ediyor.

 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu! Bu altın bilezikler kapış kapış satılıyor

Vatandaşlar bugün piyasaların kapalı olmasıdan dolayı yurt dışı piyasalarda, güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Bu durum yatırımcılara fırsat  oluşturuken, yatırımcılar güncel 14,18 ve 22 ayar altın ve bilezik fiyatlarını araştırmaya başladı.

Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 ayar altın bilezik bugün ne kadar ? İşte 15 Ekim 2022 altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön