24 / 04 / 2024

Sur Yapı'dan Lavender Sancaktepe lansmanına özel indirim!

Sur Yapı'dan Lavender Sancaktepe lansmanına özel indirim!

Firma: Sur Yapı

Proje: Lavender Sancaktepe

Sur Yapı'nın Anadolu Yakası'nın en çok pirim yapan bölgesi Sancaktepe'de yeni projesi Lavender'in lansmanı yapıldı. Projenin lansmanına özel yüzde 20 indirim ile konutlar satılmaya başladı.



İstanbul'un geniş bir nüfusa ev sahipliği yapan Sancaktepe bölgesinde yükselen Lavender projesi  Ataşehir'e sadece 5 dakika mesafede olup ,çeşitli sağlık ve eğitim kurumlarının yanı sıra Çekmeköy-Sancaktepe metrosuna, TEM'e, Kuzey Marmara Otoyulu'na, hızlı tren hattına ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine de komşu konumda yer alıyor. 


Lavender  Sur Yapı  ödeme planı kapsamında lansmanına özel indirimler sunarken  tamamı peşin ya da  banka kredisi indiriminin yanı sıra peşin ödemelerde yüzde 10 + yüzde 10 indirim uyguluyor. Konutlar 2018 Kasım ayında teslim edilecek .


Lavender Evleri 535 daireden meydana gelip her bütçeye uygun olacak şekilde 1+1, 2+1,3+1, 4+1 konut seçenekleri sunuyor. Ev fiyatları 1+1 361 bin liradan başlarken, peşinde 290 bin liraya kadar iniyor, 2+1'lerde ise 451 bin liralık dairenin fiyatı 365 bin liraya kadar  düşüyor.


Lavender Sancaktepe projesinde konut sahiplerinin memnuniyeti için yüzme havuzu, sauna, fitness gibi sosyal imkanlar sunulurken gölet ve lavanta bahçeleri gibi doğal güzelliklere de yer verildi. 


Adres:Metrogarden Alışveriş Merkezi Projeler Satış Ofisi -1. Kat Necip Fazıl Mah. Alemdağ cad. No:940 Ümraniye/İstanbul

Tel: 444 5 787

Web: http://www.suryapi.com.tr/


Dilan AÇIKGÖZ/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön