25 / 04 / 2024

Sur Yapı’nın yeni satış noktası Almanya’da açıldı!

Sur Yapı’nın yeni satış noktası Almanya’da açıldı!

Özel sektörün en geniş portföye sahip firmaları arasında yer alan Sur Yapı, Almanya Köln'de showroom açtı.



Özel sektörün en geniş portföye sahip firmaları arasında yer alan Sur Yapı’dan Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarına müjdeli bir haber geldi. Sur Yapı Almanya Köln Satış Noktası açıldı. Antalya’da hayata geçirilen mega proje ve Semt Bahçekent maketlerinin sergilendiği showroom, sabah 09.30 ile akşam 18.30 arasında hizmete açık olacak. Yapılan açılışa özel bir de kampanya gerçekleştirildi. Güncel kampanyada, başta Türkiye’nin mega şehir projesi Sur Yapı Antalya olmak üzere İstanbul’daki 11 proje çok cazip fırsatlarla satışa çıkarıldı.


Sadece taksit ödeyerek konut sahibi olunuyor

Önümüzdeki bir buçuk sene içerisinde yaklaşık 7 bin 500 konut ve iş yerini teslim etmeye hazırlanan Sur Yapı, bu kampanyayla bir ilke imza atarak sadece taksitle ödemeli konut sahibi yapıyor.


2 bin 300 TL’den başlayan taksitlerle

Sur Yapı’nın Almanya başta olmak üzere Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları için hayata geçirdiği kampanyasında açılışa özel peşinatsız, ara ödemesiz, 2 bin 300 TL’den başlayan sabit taksitlerle satışlar başladı.

Yüzde 15 indirimle peşinatsız, ara ödemesiz ödeme modeli

Güncel kampanya kapsamında öncelikle yüzde 15 indirim yapılıyor. Daha sonra konut tutarının yüzde 80’lik bölümü için 180 ayda 0.69 vade ile banka kredisi kullandırılıyor. Kalan yüzde 20’lik bölüm için ise Sur Yapı bünyesinde 120 ayda 0.69 vade ile sabit taksitlerle ödeme avantajı sunuluyor. Böylece konut alıcısı sadece taksit ödeyerek konut sahibi olabiliyor.

Mega şehir projesi Sur Yapı Antalya’ya ilgi yoğun

Köln Satış Noktası’nın açılışıyla ilgili bazı açıklamalar yapan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas: ” Başta Antalya Projemiz olmak üzere tüm projelerimize yurt dışından yoğun ilgi var. Köln Satış Noktası’nı açarak Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarımızla yüz yüze iletişim kurmak istedik. Son bir yılda Almanya’da katıldığımız fuarlarda ve açtığımız stantlarda Sur Yapı markamıza olan güven ve projelerimize olan ilgiyi yakından gördük. Karşılıklı iletişim ihtiyacını gidermek, yurtdışına özel kampanyaları daha rahat organize edebilmek için ilk adres olarak Köln’ü seçtik. Anna Schneider Steig3 50678 adresinde faaliyetlerimize başlarken bir de çok özel bir kampanya başlattık” diye konuştu.

29 farklı ülkeye satış yapıldı

Elmas sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Özellikle Antalya Projemiz, tüm dünyadan yabancı ziyaretçilerin ve yatırımcıların ilgi odağı oldu. Bugüne kadar 29 farklı yabancı ülke vatandaşı ile Almanya, Hollanda, Fransa, İsveç, Belçika, Danimarka, Kanada, Yunanistan, Avusturalya, Portekiz, Norveç gibi 27 farklı ülkede yaşayan Türk vatandaşlarımız, Antalya projemizden daire ve dükkan alımı yaptı. O nedenle Avrupa’ya özel kampanyamıza Sur Yapı Antalya Projesi de dahil” 

Türkiye’den konut almanın tam zamanı

Sur Yapı olarak Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi onlarla yüz yüze konuşmayı önemsediklerini dile getiren Elmas: “Tüm vatandaşlarımızı satış ofisimize bekliyoruz. Türkiye’den ev sahibi olmak için tam zamanı. Sunduğumuz bu cazip fırsattan yararlanmalarını tavsiye ediyoruz.” dedi.

Kampanya tüm Sur Yapı Projeleri’nde geçerli

Sur Yapı’nın hayata geçirdiği tüm projelerde kampanyadan yararlanmak mümkün. İstanbul’un 9 ilçesinde süren ve satışta olan 11 proje mevcut:

Avrupa Yakası’nda Kağıthane’de Tempo City, Topkapı’da Topkapı Evleri, Ispartakule’de Bahçeyaka, Bahçekent’te Semt Bahçekent.

Anadolu Yakasında da Sancaktepe’de Muhit, Sultanbeyli’de İlkbahar 1 - 2. Etap ve Gölbahçe Evleri, Koşuyolu’nda Excellence, Ümraniye’de Exen İstanbul ve Şehir Konakları, Maltepe’de YeşilMavi projeleri bulunuyor.

Antalya’da yeni bir Antalya kuruluyor

Antalya’da geleceğe miras modern bir kent kuran Sur Yapı, 8 milyar liralık yatırımla Türkiye’nin mega gayrimenkul projesini inşa ediyor. Türkiye’nin en gözde şehirlerinden olan Antalya’ya yeni bir yaşam alanı sunan Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanıyla yeşil ve mavinin iç içe olduğu Antalya’nın özüne uygun modern bir şehir hayata geçiriyor. 19 bin bağımsız bölümden meydana gelen projede, konutlar, ofisler, home office’ler, dükkanlar, çarşılar, okullar, sağlık alanları, ibadet alanları, sosyal alanlar, müzeler ve büyük kent parkı bulunuyor. Türkiye’nin markası olan Antalya’ya yeni bir Antalya armağan ediliyor.

Çevreye saygılı mimarisiyle dikkat çekiyor

Sur Yapı Antalya Projesi, çevreye saygılı ve planlı mimarisiyle ön plana çıkıyor. Proje, şehir planlaması ve mimari açıdan da Avrupa şehirlerini aratmıyor. Çağdaş mimarisi, sosyal ve çevreci unsurları Avrupa’da yaşayan Türk’lerin Sur Yapı firmasını tercih etme nedenini de oluşturuyor. Projeyle yaklaşık 70 bin kişinin yaşayacağı yeni bir kent detaylarıyla inşa ediliyor. Yaklaşık olarak 249 bin metrekaresi yeşil alanlardan meydana gelen bu kentin ortasına ise 157 bin metrekare büyüklüğünde Antalya’nın en büyük şehir parkı hayata geçiriliyor. Parkın içerisinde göletler, seralar, oyun ve aktivite alanları, dinlenme tesisleri, semt pazarı, müze, kafeler, gezi ve koşu parkurları inşa ediliyor.


Mega Şehir Projesi’nde teslimlere sayılı günler kaldı

Yaklaşık 8 bin konutun inşaatının devam ettiği  Sur Yapı Antalya Projesi’nde ilk etapta bulunan 6 bin 417 dairenin teslimleri 2019 Aralık'ta başlıyor. 20 bin kişinin yaşamını sürdüreceği Park etabında sona gelindi. Bu etabın bazı bloklarında artık son çalışmalar gerçekleştiriliyor.


İkinci etap Sur Cadde de hızla yükseliyor

Gözde şehir Antalya’ya yeni bir kent kazandıran Sur Yapı Antalya Projesi, 1,3 kilometre uzunluğundaki caddesiyle de dikkat çekiyor. Alışverişten sanata, modadan finansa kadar her zevke ve ihtiyacı karşılayacak olan, Sur Cadde’de günlük ayak hareketinin 100 bin, aylık 3 milyon, yıllık 36 milyon olması bekleniyor. İkinci etapta bulunan Sur Cadde’de inşaat hızla devam ediyor. Tamamlandığında İstanbul’daki İstiklal Caddesi’nin bir benzerini Antalyalılarla tanıştıracak olan Sur Cadde’de ticari alanlar, ofis ve dairelerin yanı sıra gündüz nüfusunu da çekecek pek çok sosyal ve kültürel aktivite olacak.

Turkuaz etabı da belirmeye başladı


1.105 adet bağımsız bölümden meydana gelen Sur Yapı Antalya Projesi’nin merakla beklenen 3’üncü etabında da inşa çalışmaları sürüyor. “Suyla gelen medeniyet” temasının hakim olduğu Turkuaz etabının tüm blokları su kenarında yükseliyor. Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı, yemyeşil bahçesi ve rengarenk çiçekleri, çocuklar ve yetişkinler için dört mevsim kullanılacak açık ve kapalı yüzme havuzları, gölet kenarındaki dinlenme alanları, site konsepti içerisinde yer alan meydanlar, yürüyüş yolları ve modern çevre düzenlemesiyle öne çıkıyor. Türkiye’nin markası Antalya’da hayata geçirilen bu modern şehirde geniş balkon kapıları, turkuaz rengi göletlerin, portakal ve limon ağaçlarının, zeytinliklerin, rengarenk çiçeklerin yer aldığı Turkuaz etabına açılıyor.

Akıllı Kent projeleri arasında ilk üçe girdi

Sur Yapı Antalya projesi Avrupa Birliği’nin 2020 programında “Akıllı Kent” olmak için 17 projenin içinden yarışarak 3 projeden biri oldu. MatcUP’dan sağlanan 5 milyon Euro hibe desteği ile hayata geçirilecek olan akıllı aydınlatmalar, elektrik enerji depolama ve üretim alanları, akıllı yönetim uygulamaları, akıllı sayaçlarla Antalya projesi örnek bir akıllı kent olacak.


Green GOOD Design Ödülü

Çağdaş mimarisi, sosyal ve çevreci unsurları ile öne çıkan proje, dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında bulunan Green GOOD Design kapsamında da ödül kazandı. Avrupa Mimarlık Sanat Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi ile Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi tarafından 2009'dan bu yana verilen Green GOOD Design; ürün tasarımı, ulaşım, mimarlık, kentsel planlama gibi farklı disiplinlerden projeleri uluslararası düzeyde ödüllendiriyor. Sur Yapı Antalya Projesi, bu kapsamda ‘‘Yeni Kepez Yeşil Merkez” teması ile 2018 Green GOOD Design ödülünü de aldı.

En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi seçildi

Sur Yapı Antalya projesi, Management Plus tarafından her sene organize edilen “5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde ise “En iyi Dönüşüm Projesi” seçildi.

 

Web: https://www.suryapi.com.tr/


Geri Dön