29 / 03 / 2024

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması  4. kez düzenleniyor!

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması  4. kez düzenleniyor!

Rönesans Holding tarafından dördüncü kez düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına yoğun başvuru yapıldı. 



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Rönesans Holding tarafından yapılan açıklamaya göre sürdürülebilir hayat için bir kez daha geleceğin profesyonelleri olan üniversite öğrencileriyle buluşuyor.

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvurular kabul edilmeye devam ediliyor. 

Türkiye'nin 7 bölgesini temsil eden 144 üniversiteden toplam 3 bin 92 gibi yoğun başvuru yapan öğrenciler çevreye saygılı, her aşamada sürdürülebilir yaşam döngüsünü önceliğine alan projelerle yarışacak. Dereceye giren gençler, çeşitli para ödüllerinin yanı sıra Rönesans Holding’de staj ve çeşitli eğitim programlarına katılma şansına sahip olacak.  


- Başvurular için son tarih 11 Mayıs

Başvuru dönemi 11 Mayıs'a kadar süreek yarışmaya inşaat mühendisliği, makine mühendisliği,  Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti üniversitelerinde mimarlık, elektrik-elektronik mühendisliği, enerji sistemleri mühendisliği, elektrik mühendisliği, peyzaj mimarlığı, çevre mühendisliği, iç mimarlık, şehir bölge planlama eğitimi alan öğrenciler katılabilecek.
 


Geri Dön