16 / 04 / 2024

Suryapı Güneşli Corridor teslim tarihi!

Suryapı Güneşli Corridor teslim tarihi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Güneşli Corridor

270 milyon TL yatırım değerine sahip olan Suryapı Güneşli Corridor projesinde 505 adet konut yer alıyor. Projede ön satış süreci başladı



Basın Ekspres Yolu'na ve Atatürk Havalimanı'na oldukça yakın bir konumda yükselen  Güneşli Corridor  projesinde ön satış süreci başladı. Bu süreçte daireler yüzde 10 oranında indirimle satılacak. Projede minimum daire fiyatı 156 bin TL, maksimum daire fiyatı 1 milyon 115 bin TL olarak belirlendi.


Sur Yapı'nın inşa ettiği Güneşli Corridor projesinde 505 konut 7 blok halinde yükseliyor. Projede ayrıca alışveriş mağazaları, cafe, restoranlar mevcut durumda. Suryapı Güneşli Corridor'da dairelerin büyüklükleri 42 metrekare ile 337 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


78 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Suryapı Güneşli Corridor'un teslim tarihi 2014 yılı olarak açıklandı. Yalçın Koreş  ve Mimar Sinan Caddelerini farklı ve modern bir anlayışla birbirine bağlayan Güneşli Corridor projesinde cadde mağazaları yer alıyor. 


Kapalı otoparkın yer alacağı Güneşli Corridor projesinde güneşlenme alanları, soyunma odaları, sauna, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı havuz, dinlenme alanları bulunuyor. 


0212 651 16 63

http://www.suryapi.com/


Sinem ÖZTÜRK



projeye sor



Geri Dön