25 / 04 / 2024

Suzuki Swift fiyatları ne kadar, kaç TL? 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Suzuki Swift fiyatları ne kadar, kaç TL? 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Suzuki'nin çok sevilen otomobillerinden biri olan Suzuki Swift'in fiyatı resmen açıklandı. Peki, Suzuki Swift ne kadar? 100 KM'de ne kadar yakar? İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...



Suzuki Swift, akıllı hibrit teknolojisi, göz alıcı tasarımı, iki renkli gövde seçenekleri, önden çarpışma önleme sistemi, adaptif hız sabitleyici sistemi, Apple Carplay ve Android Auto sistemleri ile dikkat çekiyor.

Suzuki Swift’in eylül fiyatları açıklandı! Suzuki Swift ne kadar oldu? İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi…Suzuki Swift bir ön algılama sistemi ile donatılmıştır. Bu sistemde ön cama bir monoküler kamera ve bir lazer sensör monte edilmiştir.

Uzun ve orta menzilli monoküler kamera sistemini, gece tespiti için lazer sensörünü, uzun far asistanını, şeritten ayrılma uyarısını, çarpışma önleyici frenlemeyi ve yalpalama uyarısını destekler. Suzuki Swift, bir LCD yol bilgi ekranı, bir dijital kamera ve 9 inç dokunmatik multimedya sistemi ile donatılmıştır. 

Peki, Suzuki Swift'in Aralık fiyatı ne kadar? Suzuki Swift kaç TL? Suzuki Swift 100 KM'de ne kadar yakıyor? İşte 13 Aralık 2022 Suzuki Swift fiyat listesi...


Geri Dön