16 / 04 / 2024

Swift Hibrit'e bu ay zam gelmedi! 15 Kasım 2022 fiyat listesi...

Swift Hibrit'e bu ay zam gelmedi! 15 Kasım 2022 fiyat listesi...

Suzuki, en çok tercih edilen otomobillerinden biri olan Suzuki Swift'e bu ay zam uygulanmadı. Görenler şoke oldu! Peki, Suzuki Swift'in Kasım fiyatı ne kadar? Suzuki Swift 100 KM'de ne kadar yakıyor? İşte 15 Kasım 2022 Suzuki Swift fiyat listesi...



Suzuki, en çok tercih edilen otomobillerinden biri olan Suzuki Swift'e bu ay zam uygulanmadı. Suzuki Swift'in fiyatı geçen ay ile aynı kaldı.

Suzuki Swift, akıllı hibrit teknolojisi, çarpıcı tasarımı, iki renkli gövde seçenekleri, önden çarpışma önleme sistemi, uyarlanabilir hız sabitleyici sistemi, Apple Carplay ve Android Auto sistemi ile dikkat çekiyor.

Suzuki Swift’in eylül fiyatları açıklandı! Suzuki Swift ne kadar oldu? İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Suzuki Swift önden algılama sistemine sahiptir. Bu sistemde ön cama bir monoküler kamera ve bir lazer sensör monte edilmiştir.

Uzun ve orta menzilde çalışan monoküler kamera sistemi, gece algılama için lazer sensörleri, uzun far asistanı, şeritten ayrılma uyarısı, çarpışma önleyici frenleme ve yalpalama uyarısını destekler. Suzuki Swift, bir LCD yol bilgi ekranı, bir dijital kamera ve 9 inç dokunmatik multimedya sistemi ile donatılmıştır.

Peki, Suzuki Swift'in Kasım fiyatı ne kadar? Suzuki Swift kaç TL? Suzuki Swift 100 KM'de ne kadar yakıyor? İşte 15 Kasım 2022 Suzuki Swift fiyat listesi...


Geri Dön