26 / 04 / 2024

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Hollywood'un en nüfuzlu oyuncu, yönetmen ve yapımcılarından biri olan Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor. Sylvester Stallone'nin evi için istediği fiyat ise tarihe geçti.



Rocky ve Rambo serisiyle hayatımıza giren 74 yaşındaki Sylvester Stallone, Denzel Washington ve Magic Johnson'ın da yaşadığı semtte bulunan evini satıyor.

ONDAN PAHALI SADECE BİR TANE MÜLK VAR

Geniş bir arazi içerisinde bulunan, ünlü tasarımcıların dekorasyonuna imza attığı malikane için 110 milyon dolar isteniyor. Bu özelliği ile de Stallone'nin malikanesi, aynı bölgede bulunan ve 160 milyon dolara satışa çıkarılan Villa Frenze'nden sonra en pahalı ikinci mülk olma unvanını kazandı. 

Sylvester Stallone, Beverly Hills teki lüks villasını satıyor!

BROSNAN'IN EVİNDEN DAHA ÇOK PAHALI

Geçen yılın son aylarında bir başka ünlü oyuncu, Prierce Brosnan da Malibu'da bulunan evini 100 milyon dolara satıyor. O dönemde evini en yüksek fiyata satışa sunan ünlü olarak bilinen Brosnan, bu yeni girişim sonrasunda bu özelliğini de Stallone'ye kaptırdı. 

Sylvester Stallone, Beverly Hills teki lüks villasını satıyor!

EMLAK ŞİRKETİNİN ORTAKLARI PARIS HİLTON'IN BABASI, KARDEŞİ VE YENGESİ

Sylvester Stallone'nin 110 milyon dolara satışa sunulan eviyle ilgili bir başka dikkat çeken ayrıntı ise aracı şirketin, Paris Hilton'ın babası Rick ve erkek kardeşi Barron Hilton ile eşi Tessa'ya ait olması. Hilton ailesinin ortağı ise Jeff Hyland. Stallone'nin satışa sunulan malikanesinin en önemli özelliği, sakinlerine, Beverly Hills gibi hemen herkesin merek altına alındıı bir bölgede istedikleri gizliliği sunması. Uzun bir araba yolunun sonunda ulaşılan malikane, Akdeniz tarzında inşa edildi.

Sylvester Stallone, Beverly Hills teki lüks villasını satıyor!

LÜKS YAŞAM İÇİN HER TÜRLÜ AYRINTI DÜŞÜNÜLMÜŞ

Geniş arazi içerisinde yer alan mülkün ana yapısının yanı sıra bir de iki katlı konuk evi bulunuyor. Ana binada altı tane yatak odası var. Bunlardan üç tanesinin kendisine ait, geniş banyoları da bulunuyor. Ana yatak odası ise kendine ait bir sauna ve buhar odası bulunuyor. Bu ana yapıda toplam 9 tane banyo bulunuyor.  Özel sinema odası, spor salonu, hava filtreleme sistemine sahip tütün ürünleri içme odası da evin sakinlerine sunduğu olanaklar arasında.  Stallone'nin satışa sunduğu mülkün bahçesinde bir sonsuzluk havuzu, spa ve çok geniş yeşil alanlar bulunuyor. Buna ek olarak sekiz arabanın sığabileceği büyüklükte bir garaj ve özel bir sanat stüdyosu da Sylvester Stallone'nin satılan malikanesinde yer alıyor.

Sylvester Stallone, Beverly Hills teki lüks villasını satıyor!

BİR SAHİL EVİ ALMIŞLARDI

Sylvester Stallone ve eşi Jennifer Flavin, geçtiğimiz senenin son ayında Florida, Palm Beach'te bir sahil evi satın almıştı. Kendine ait bir rıhtımı bulunan ev için çift, 35.4 milyon dolar ödemişti. Mülkün konuk evi ise iki katlı ve mutfağı ise ünlü tasarımcı Richard Landry'nin imzasını taşıyor. Bunun yarı sıra lüks döşenmiş, manzaralı bir oturma odası da bulunuyor.


Geri Dön