25 / 04 / 2024

Symbol AVM açıldı!

Symbol AVM açıldı!

Kavanlar İnşaat tarafından yapılan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi dün gerçekleştirilen tören ile hizmete girdi. 700 milyon liraya mal olan Symbol AVM, ilimizdeki en büyük AVM olarak dikkat çekiyor




Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi dün gerçekleştirilen törenle hizmete girdi. Törene Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan ve çok sayıda misafir katıldı.  Symbol AVM, Kavanlar İnşaat tarafından 700 milyon TL’lik yatırımla, 210 bin metrekarelik bir alana projelendirildi. Benzer karma projelerden farklı olarak 65 bin metrekarelik alışveriş merkezine sahip SYMBOL AVM, ayrıca 43 bin metrekarelik alanıyla VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, 207 oda, 504 yatak kapasiteli Hampton by Hilton Oteli, 1171 kişilik oturma kapasiteli kongre ve gösteri sanatları merkezinin yanı sıra 670 kişilik balo salonunu da bünyesinde bulunduruyor.


İLK MÜŞTERİ OLDU

Kocaeli'nin en büyük AVM'lerinden biri olan Symbol AVM, dualarla açıldı. AVM'nin yönetim kurulu başkanı Cengiz Kavan, açılışın ardından annesi Kıymet Kavan'ı yanına alarak mağazaları gezdi. Cengiz Kavan, ilk olarak kendisine bir ayakkabı, annesine çanta ve proje müdürü Mehmet Yalgın'a bir gömlek aldı. Cengiz Kavan, kendi yaptırdığı AVM'nin de ilk müşterisi olmuş oldu.


CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Bugüne kadar, özellikle üretimiyle Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlayan Kocaeli; bu proje ile başta yakın komşusu İstanbul, Bursa, Sakarya, Düzce, Yalova ve Bolu’da yaşayanların yanı sıra ulaşım için Türkiye’nin en yoğun geçiş noktası D-100 karayolunu kullananlar için de önemli bir cazibe merkezi olacak. Merkezde toplam 3 bin kişi istihdam edilecek. 13 salonlu bir sinema ve birçok dünya markası da Symbol AVM’de olacak. 



Manşet Kocaeli


Geri Dön