28 / 03 / 2024

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.



22 yıldır mimarlık alanında hizmet veren TAGO Mimarlık, Malpler'de yeni bir projeye imza atıyor. Dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi projesi Hulhumale dolgu adasında yapılacak. 

İnşaat çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı açıklanan proje ile dünyanın en ünlü spor kulüplerinin Malpler’de kamp yapmalarının sağlanması amaçlanıyor. Şirket, Malpler’e yakışır bir ortamda keyif içinde kamp yapmayı amaçlıyor. Malpler’in yönetimi, Barcelona, Real Madrid, M. Unıted, Bayern Münih, İnter ve Milan gibi dünyanın en ünlü kulüplerinin futbol ve basketbol takımlarının Hulhumale Adası’nda buluşmalarını planlanıyor. 

Projeyle ilgili konuşan Tago Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Gökhan Aktan Altuğ, ‘’Malpler projesine büyük önem veriyoruz. TAGO Mimarlık olarak uzun yıllardır Dubai’den Batum’a kadar birçok ünlü şehir ve ülkede proje gerçekleştiriyoruz. Malpler projemiz de dünyanın en ünlü spor kulüplerinin ve sporcularının gelip kamp yapacakları bir kompleks olacak. Malp yönetimi spor ve otel kompleksini dünya spor kamuoyunun çekim merkezi haline getirmeyi planlıyor. Biz de TAGO Mimarlıktaki deneyimli arkadaşlarımızla dünyanın turizm cenneti sayılan bölgeye yakışır bir proje ortaya çıkarmaya gayret gösterdik. Bu proje Türk Mimarlığının Malpler’deki imzası olacak. ’’ şekilde konuştu. 


Geri Dön