17 / 04 / 2024

TAGO Mimarlık'tan Maldivlere türk imzası!

TAGO Mimarlık'tan Maldivlere türk imzası!

Maldivler’de, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi projesi Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık tarafından hazırlandı. 



22 yılı aşan geçmişiyle Türkiye’deki mimarlık ofislerine deneyim ve yaratıcı yaklaşımlarıyla öncülük eden TAGO Mimarlık, yurt dışı projelerine bir yenisini daha ekledi. Malpler Male Adası yakınlarındaki Hulhumale dolgu adasında gerçekleştirilecek modern spor tesisleri ve otel komleksi projesinin tüm detayları TAGO Mimarlık tarafından düşünüldü ve geliştirildi. 

Tüm çizim ve detayları TAGO Mimarlık Ofisi tarafından hazırlanan ultra lüks proje, geniş bir spor kompleksi ve otelden meydana geliyor. Spor kompleksinde salon futbolu, basketbol ve bazı diğer spor dallarına ilişkin alanlar yer alıyor.  Otel ise  120 yatak kapasiteli ve bölgenin en lüks oteli olmaya aday. 

Tago Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Gökhan Aktan Altuğ, ofis olarak Türkiye ve yurt dışında yılda yaklaşık 1 milyon metrekarelik proje üstlendiklerini dile getirdi. Projenin inşaatını ise Azerbaycanlı AGT firması gerçekleştirecek. AGT daha önce de Malpler’de çok sayıda villa ve benzeri projeler hayata geçirmişti.

TAGO Mimarlık tan Maldivlere türk imzası!

TAGO Mimarlık tan Maldivlere türk imzası!

TAGO Mimarlık tan Maldivlere türk imzası!


Geri Dön