23 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat!

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Çengelköy

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi ve proje detayları...



Satışların başladığı Nidapark Çengelköy projesi, gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında bulunan Tahincioğlu Holding imzasıyla inşa ediliyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat!
Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat!

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı sunuluyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de yükseliyor.

Az katlı ve yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çengelköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon, 5,5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

36 ay 0 faiz imkanı sağlanan Nidapark Çengelköy projesi 12 blok şeklinde yükseliyor. Projede 207 adet konuta yer veriliyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat!

Nidapark Çengelköy projesinde yer alan konutların alanları 135 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor. Proje konfor ve lüks bir yaşantının dışında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs koşullarına da uygun olarak tasarlandı. Projede; buhar banyosu, cafe, çocuk oyun alanı, sauna, açık ve kapalı havuz, yürüyüş parkurları yer alıyor.

Proje; Sabiha Gökçen Havalimanına 35 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 15 dakika mesafede yer alıyor.

Web: http://tahincioglu.com/nidaparkcengelkoy/

Tel: 444 4 846

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön