25 / 04 / 2024

Tamer Group 2010'da 100 milyon TL'lik icrayı önledi!

Tamer Group 2010'da 100 milyon TL'lik icrayı önledi!

Tamer Group, ağırlıklı olarak   mortage borcunu ödeyemeyen vatandaşlar   ile sahipleri arasında denizcilik, inşaat ve tekstil   sektörlerinden şirketlerin de bulunduğu 100 milyon dolarlık gayrimenkulü icradan kurtardı



Türkiye 'nin ilk ve tek uzlaştırma şirketi Tamer Group, sadece 2010 da 100 milyon dolarlık gayrimenkulü icradan kurtardı. şžirket ağırlıklı olarak   mortage borcunu ödeyemeyen vatandaşlar   ile aralarında denizcilik, inşaat ve tekstil   sektörlerinden şirketlerin de bulunduğu bu operasyonlarda,   icradaki gayrimenkulleri uzlaşmayla kurtardı.

şžimdilerde Adalet Bakanlığı'nın hazırladığı   “arabuluculuk yasa tasarısı ” ve “icra-iflas kanunundaki reformlar ” için kendi görüşlerinin de alındığını belirten Tamer Group Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tamer , “ Bakanlıkla beraber ‘uzlaştırma yasası ' üzerinde çalışıyoruz. Amaç her iki taraf içinde kazan kazan formülün uygulanması. İcrada uzlaştırma yapıyoruz. Mahkemeye düşen şirketlerin yarım kalmış projelerinin tamamlanması ve/veya gayrimenkullerinin kurtarılması ile ilgili olarak tarafları uzlaştırıyoruz.   Bu uzlaştırma operasyonu hem borçlu hem de alacaklı için ciddi fayda sağlıyor. İcra satış süreci sadece   yılda 11 milyar TL bir pazar yaratıyor. İcra yoluyla satışa gelmemiş gayrimenkullerde de toplam 30 milyar TL bir pazar var. Uzlaştırma konusunda uluslar arası fonlarla yolumuza devam etmeyi ve Türkiye genelinde şube sayımızı artırmayı istiyoruz ” diyor.    

Tamer Group 'un “uzlaştırma ” yı ve gelecek hedeflerini anlatacağı toplantımızda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

Tarih                               : 17.09.2011
Saat                                 : 09:30-11:30
Yer                                     : Taksim City Center Hotel –Teras Katı
Katip çelebi Mahallesi- Billurcu Sokak No:1 Sıraselviler/ Taksim  

 


Geri Dön