18 / 04 / 2024

Tamer Özyurt kimdir?

Tamer Özyurt kimdir?

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt kimdir? Tamer Özyurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Tamer Özyurt'un eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...



Tamer Özyurt kimdir?

Tamer Özyurt, 1968 yılı Gaziantep doğumlu. 12 yaşından beri inşaat sektöründe olan Tamer Özyurt, bugün Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


Beyazıt İlkokulu'nu ve Bakırköy Ortaokulu'nu bitiren Tamer Özyurt, daha sonra Bakırköy Ticaret lisesi'nden mezun oldu. 12 yaşında Tahtakale'de çalışmaya başlayan Tamer Özyurt, Esenyurt'ta bir nalburiye dükkanı açtı. 


Özyurtlar Şirketler Grubu'nun temellleri, 1990 yılında Esenyurt'ta yapı malzemeleri satışı yapan 25 metrekarelik bir mağaza da atıldı. Yapımarket sektöründe belli bir büyüklüğe ulaştığını düşünen Özyurtlar Şirketler Grubu'nun kurucusu Tamer Özyurt, 2005 yılında inşaat sektörüne adım atarak konut ve işyeri yapımına başladı.


Yapı malzemeleri alanında faaliyet göstermenin tecrübesi ile güçlü adımlar atan firma, Bahçeşehir - Boğazköy hattında Tasarımcılar Sitesi, Esenyurt'ta Tasarımcılar İş Merkezi, üç etaptan oluşan Gardencity projesi ve Esenkent - Bahçeşehir arasındaki Ntepe Bulvarı'nda yer alan Ntepe Evleri ile inşaat sektöründeki yerini sağlamlaştırdı. 


Özyurtlar Şirketler Grubu, 2010 yılı Mayıs ayında temelini attığı Ntowers ve Aralık ayında satışa sunduğu Nmerkez'le de bölgesinde güçlü bir inşaat firması haline geldi.


Özyurtlar İnşaat projeleri..

N Cadde

N City

N Şehir

N Towers

N5 Suites

Nistanbul Residence

Nmerkez

Ntowers

Özyurtlar Residence



Tamer Özyurt: KDV'deki artış konut fiyatlarını hızla yükseltecek!
Esenyurt imar sorununa Tamer Özyurt'un çözüm önerisi!
Tamer Özyurt: Mütekabileyette oturma izniyle satışlar artar!



Geri Dön