26 / 04 / 2024

Tamer Son: Depreme dayanıklı lüks projeler yapacağız

Tamer Son: Depreme dayanıklı lüks projeler yapacağız

Son grup İnşaat Başkanı Tamer Son, sağlam zeminlerde, depreme dayanıklı yeni proje yapacaklarını söyledi



1993 yılından beri  Adana  ve Mersin'de birçok kaliteli ve lüks konut projesi teslim eden Çukurova Gayrimenkul & İnşaat, 21 'inci  şantiyesi olan Adanus Park konutları ile  size ihtiyacını hissettiğiniz kalite ve güveni bir arada  bulabileceğiniz bir yaşam sunuyor. AdanusPark modern yaşamın tüm gerekliliklerini bir araya getirerek manzarasıyla, kalitesiyle, sosyal imkanlarıyla sakinlerine seçkin bir yaşam tarzı sunmayı hedeflemektedir. Adanus Park, İstanbul'un yeni çekim merkezi Kartal'ın konum olarak en stratejik noktasında yer alan, etrafı yollarla çevrili, yarım ada şeklinde bir arazi üzerinde kuruluyor. Marmara denizi ve Adaların eşsiz manzarasına hâkim proje, her detayın özenle incelenip tasarlandığı, akıllı çözümlerle yaşam kalitenizin yükseltilmesi anlayışıyla donatıldı.  


İSTANBUL'UN EN SAĞLAM ZEMİNİNDE

GÜVENDE OLMA HİSSİ.. 


Adanus Park, ideal bir yaşama dair en güvenli, en fonksiyonel ve keyifle yaşabilir mekanlar için TAGO mimarlık Gökhan Aktan Altuğ ve Tatsuya Yamamoto tarafından projelendirildi.

En son Deprem yönetmeliğine uygun ve yüksek inşaat kalitesiyle Adanus Park projesi, İstanbul'un en sert kaya zemini üzerine, maksimum dayanımlı C-35 sınıfı beton ve sismik inşaat demirinin kullanılacağı Radye temel inşaat tekniğiyle yapılmaktadır. Ayrıca Bina yüksekliğine uygun temel derinliği esas alınarak, yapı denetim firması tarafından beton ve demir kalitesi de düzenli olarak testlere tabi tutulmaktadır. Adanus park, İnşaat altyapısını ve binaların iç donanım ürünlerini de yüksek kaliteli markalardan oluşturmakla, sizin için güvenli, huzurlu ve sorunsuz bir yaşamın kapılarını açıyor.  
 


YATIRIM DEĞERİ  YÜKSEK, FERAH VE KALİTELİ BİR YAŞAM


Kartal'ın en prestijli projelerinden olan Adanus Park, Kartal Tem bağlantı otoyolu üzerindeki 10 bin m2 arsa üzerine sadece 180 dairelik residence konforuna sahip bir şekilde inşa ediliyor. Aile olgusu öneminin bilinciyle Adanus Park, Yaşam kalitesinin en önemli unsuru olan daire sayısı, metrajları ve kalitesi, güvenli, konforlu, ferah ve huzur içinde yaşanılması üzerine kurulmuş bir projedir. Bu sebeple dairelerin diğer daire ile temasının olmadığı sıkışık bir yapılaşmadan kaçınılarak, butik bir yaşam anlayışıyla örtüşen bir kalite sergilenmektedir. En kaliteli malzemelerin ve ankastre ürünlerin, klimaların ve ısıtma sistemlerinin kullanılacağı Adanus Park Konutlarında, yaşamınızın sorunsuz bir konfor anlayışıyla devam etmesi hedefleniyor., 1+1, 2+1, 3+1, 5+1 olarak sadece 180 adet daire toplam 3 blokta bulunmaktadır. Brüt olarak 73,28 m2, 127,15 m2, 128,36 m2,  164. 55 m2, 155.83m2, 297.12m2 olan daire tipleri ile ihtiyacınıza yönelik en isabetli seçeneği belirleyebilirsiniz.

Müşterilerimize özel kampanyalar, indirimler, çeşitli vadelendirme seçenekleri yapacağınız yatırımda Adanuspark'ta yer almanız için sağlayacağımız avantajlardır. 


SAĞLIKLI VE SOSYAL BİR HAYATA ADIM ...


Adanus Park projesinin yüzde 84'lük bölümü yeşil alana peyzaj uygulaması  olarak ayrılacaktır. Başka bir deyişle, emsal projelerden çok daha fazla olan, daire başı 53m2'lik bir yeşil alan demek oluyor. Açık yüzme havuzu, Güneşlenme terası, Çocuk oyun parkı, Yürüme parkurları, Basketbol sahası, Fitness center, Hobi salonu gibi Sosyal tesislerin bulunduğu projede Çukurova Gayrimenkul & İnşaat'ın çevre duyarlılığı bilinci ile yüzeyde araç geçişi olmayan, konut erişimli jetfan sistemli yeraltı otoparkı yapılacaktır. Her daireye en az bir araçlık ayrıca misafir araçlar içinde açık otopark tahsis edilecektir. Blokların bodrum katında ise daire sahibine sunulacak müstakil depo alanı evinizdeki fazla olan her şeye yer verecektir.

Adanus Park'da güvenlik konusu da en ayrıntılı şekilde düşünülmüştür. Her evde görüntülü  intercom sistemi mevcut olmakla birlikte 7/24 profesyonel bir ekip tarafından güvenlik üst seviyede sağlanacaktır.


Site de komşuluk ilişkileri oluşması  için Adanus  Park sakinleri için sosyal komite kurulup, komşuluk ilişkilerini güçlendirecek nitelikte yemek, kutlama, gezi, konser, yılbaşı gibi partilerin organizasyonları, oturumlar, sohbet toplantıları, özel kutlamalar  gibi sosyal etkinlikler düzenlenecektir. Sosyal tesisi bu iş için yer ayrılacak ve sadece site sakinleri kullanabilecek.


Sitenin kalabalık olmaması, sosyal yaşantıyı hareketlendirecek zemini sağlıyor. Şehir hayatının unutturduğu komşuluk ilişkilerinin oluşması için daire satılacak kişilerin site hayatına uygun olmasına özellikle özen gösterilecek. 


İSTANBUL'DA EVE DÖNÜŞ HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI..


Geleceğin yaşam ve iş merkezi Kartal'da, Adanus Park projesi her türlü ulaşım aracına maksimum 20 dakika uzaklıktadır. Ayrıca E-5 karayolu ve TEM otoyolu bağlantı noktasında olan Adanus Park bölgenin stratejik açıdan önemli bir konumunda yer alıyor. Kartal Kentsel Dönüşüm Projesinin dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid'in projelendirdiği yepyeni bir kent yapılanmasının, Marina, Liman ve sosyal komplekslerin bulunduğu önemli noktaların yanı başındadır. Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı, Kartal Deniz otobüsleri,  yapılmakta olan Kartal Kadıköy Metro hattı, TCDD Anadolu demiryolu ulaşımı, Dünyanın en büyük Adliye Sarayı ve ayrıca M-1Tepe Real - Praktiker- Kartal Outlet Alışveriş Merkezi sınır komşusu olan Adanus Park projesi her zaman en kolay ve en hızlı ulaşılan bir nokta olmakla Projenin yatırım değerini fazlasıyla arttıracaktır.


Son grup İnşaat başkanı  Tamer SON, İstanbulda lüx konut projeleri yatırımlarına devam edeceklerini, İstanbulda olması beklenen depreme de hazırlık yaptıklarını söyleyen Tamer SON, saglam zeminlerde, depreme dayanıklı yeni proje yapacaklarını söyledi. İnşaat projeleri yapmanın çok ciddi ve büyük sorumluluk gerektirdiğini söyeleyen Tamer SON,  kaliteden asla vazgeçmeyeceklerini belirtti. 


Geri Dön