26 / 04 / 2024

Tamı tamına 40 bin TL! Duyuruldu, hemen hesaplara yatacak

Tamı tamına 40 bin TL! Duyuruldu, hemen hesaplara yatacak

40 bin lirayı bulan promosyonlar bugün çalışanların hesaplarına yatıyor. Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY'nin iştirak şirketlerinde çalışan personele ikramiye verileceğini açıklamıştı. İşte son dakika haberinin detayları...



Türk Hava Yolları (THY) iştirak şirketlerinde ve diğer görevlerde çalışan personellere verilecek ikramiye bugün hesaplara yatıyor. Havacılık sektörünü derinden etkileyen salgının etkilerinin kısmen devam etmesine rağmen bu yılın ilk altı ayında elde ettiği 11 milyar 375 milyon lira net kâr açıklayan THY, ikramiyelerin ay sonu yatacağını duyurmuştu.

'HAYIRLI OLSUN' DİYEREK DUYURMUŞTU
Konuyla ilgili olarak, THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, " Başarımızı ailemizle birlikte kutlamaya devam ediyoruz. İştirak şirketlerimizde çalışan şef arkadaşlarımıza 40, diğer görevlerde katkı sağlayan arkadaşlarımıza ise 30 bin TL ikramiye veriyoruz. Ödemeleri ay sonunda hesaplarında olacak. Hayırlı olsun" demişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön