28 / 03 / 2024

Tango Kule Rezidans projesinde lansman fiyatları devam ediyor! 179 bin TL!

Tango Kule Rezidans projesinde lansman fiyatları devam ediyor! 179 bin TL!

Tango Kule projesinde lansman fiyatlarıyla ödeme avantajları devam ediyor. Projede minimum fiyat 179 bin TL!



 

 

 

Dap Yapı’nın Maltepe'de inşa ettiği Tango Kule projesinde lansman fiyatlarıyla sunulan avantajlar devam ediyor. Fiyatların 179 bin liradan başladığı Tango Kule projesinde 36 ay vade uygulaması firma bünyesinde sağlanıyor. Minimum peşinat ise yüzde 30 oranında. Tango Kule'de 129 adet stüdyo/single 43 ila 62 metrekare, 63 adet 1+1 suit daire 56 ila 79 metrekare olarak tasarlandı.

 

Otel konseptinde kiralama sistemi uygulanan Dap Yapı’nın Tango Kule projesinde en pahalı ev fiyatı ise 399 bin TL. Tango Kule projesi tango yapan kadın ve erkek figüründen esinlenerek tasarlandı.

Tango Kule projesi Dap Yapı’nın Burgu Kule projesi ile birlikte 10 bin metrekarelik alana kuruluyor. Tango Kule Residence projesinde Dap Royal Center bünyesindeki DAP Club ortak kullanıma açılıyor. Site sakinleri aynı parsel içinde bulunan Burgu Kule'nin sosyal tesislerinden faydalanabiliyor.

Tango Kule Rezidans projesinde teslimler 30 ayda yapılacak. Beş yıldızlı otellerin konforuna sahip olan Tango Kule'de tüm rezidans hizmetlerinin eksiksiz uygulanacak. Resepsiyon, çağrı merkezi, danışmanlık, kat hizmeti, temizlik, bakım-onarım gibi konular uzman bir ekibin kontrolünde yürütülüyor.

444 33 39

http://www.tangokule.com.tr


Geri Dön