23 / 04 / 2024

Dalga ve Tango Kule’de dükkan fiyatları güncellendi! 569 bin TL!

 Dalga ve Tango Kule’de dükkan fiyatları güncellendi! 569 bin TL!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dalga ve Tango Kule

Dap Yapı’nın Maltepe’de hayata geçirdiği Dalga ve Tango Kule projelerinde satışa sunulan ticari ünitelerin fiyatları güncellendi. Projede minimum dükkan fiyatı 569 bin liradan başlıyor



Dap Yapı tarafından hayata geçen  Dalga ve Tango Kule  projeleri Maltepe’de konumlandırılıyor.  Projelerde konutların yanı sıra butik tarzda 15 adet dükkan yer alıyor. Dans eden kadın ve erkek figüründen yola çıkılarak tasarlanan Tango Kule ile Deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan Dalga Kule'nin çarşıları sadece projelerde yaşayanların değil bölgenin günlük ihtiyaçlarını da karşılayacak kapasitede yapılandırılıyor.

Anadolu yakasının hızla değişen ve dönüşen yeni merkezi Maltepe'de sıra dışı mimarileriyle dikkat çeken Tango ve Dalga Kule’de yer alan ticari birimlerin satışına başlandı.

Tango ve Dalga Kule'nin alanları 45 metrekareden başlayan butik ve özel çarşısında yer alan ticari birimler maksimum 112 metrekare alan büyüklüğüne ulaşıyor.  Çıkış fiyatı 596  bin lira olan projedeki ticari alanlar maksimum 974 bin liraya satışa sunuluyor.  Projenin ödeme sisteminde ödenen yüzde 40 oranındaki peşinat sonrası 30 ay yüzde 0,49 faiz oranıyla vadelendirme yapılıyor. E-5'e sıfır konumda bulunan proje merkezi konumu ile ulaşım avantajı sağlıyor.


444 33 39

http://www.dapyapi.com.tr

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön