27 / 04 / 2024

Dalga ve Tango Kule’de 974 bin liraya dükkan!

 Dalga ve Tango Kule’de 974 bin liraya dükkan!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dalga ve Tango Kule

Maltepe’de hayata geçen Dalga ve Tango Kule projelerinde yer alan ticari alanların satışı sürüyor. Satışa sunulan ticari üniteler 974 bin liraya kadar yükseliyor



Dalga ve Tango Kule projeleri  DAP Yapı  tarafından Maltepe’de konumlandırılıyor.  Sıra dışı mimarileriyle dikkat çeken Tango ve Dalga Kule’de yer alan ticari birimlerin satışına başlandı. Dans eden kadın ve erkek figüründen yola çıkılarak tasarlanan Tango Kule ile Deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan Dalga Kule'nin çarşıları sadece projelerde yaşayanların değil bölgenin günlük ihtiyaçlarını da karşılayacak kapasitede yapılandırılıyor.  Projelerde konutların yanı sıra butik tarzda 15 adet dükkan yer alıyor.

Tango ve Dalga Kule'nin alanları 45 metrekareden başlayan butik ve özel çarşısında yer alan ticari birimler maksimum 112 metrekare alan büyüklüğüne ulaşıyor.  Çıkış fiyatı 596  bin lira olan projedeki ticari alanlar maksimum 974 bin liraya satışa sunuluyor.

Projelerdeki ticari alanlar için yüzde 40 oranında peşinat ödeniyor. Peşinat sonrası 30 ay yüzde 0,49 faiz oranıyla vadelendirme yapılıyor. Projeler ulaşım avantajı sağlayan merkezi konumları ile dikkat çekiyor.


444 33 39

http://www.dapyapi.com.tr

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön