19 / 04 / 2024

dap yapı dükkan

dap yapı dükkan

Dap Yapı projesi olan Dalga ve Tango Kule’deki ticari üniteler minimum 290 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projedeki minimum ticari alan 46 metrekare alana sahip

Dalga ve Tango Kule’de 974 bin liraya dükkan!

Maltepe’de hayata geçen Dalga ve Tango Kule projelerinde yer alan ticari alanların satışı sürüyor. Satışa sunulan ticari üniteler 974 bin liraya kadar yükseliyor

Dalga ve Tango Kule’de dükkan fiyatları güncellendi! 569 bin TL!

Dap Yapı’nın Maltepe’de hayata geçirdiği Dalga ve Tango Kule projelerinde satışa sunulan ticari ünitelerin fiyatları güncellendi. Projede minimum dükkan fiyatı 569 bin liradan başlıyor

Dalga ve Tango Kule’de dükkanlar minimum 455 bin lira!

Dap Yapı tarafından hayata geçen Dalga ve Tango Kule projelerinde satışa sunulan ticari ünitelerin fiyatları 455 bin liradan başlıyor

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Melikgazi'de 92 daire 6 dükkan için ihale yapıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinde 2 blokta 92 daire ile 6 dükkan yapımının kat karşılığı için ihalesinin yapıldığını açıkladı. 

AVM'lerdeki dükkan kiralarına düzenleme yapılmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nden yapılan açıklamada, alışveriş merkezlerindeki (AVM) dükkan kiraları konusunda hükümetin yeni bir düzenlemesi yapması gerektiği belirtildi.

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya projesinde cadde dükkanları satışa sunuluyor. Dükkan fiyatlarının 209 bin TL'den başladığı projede 19 bin konut, home ofis, dükkanlar yer alıyor.

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları kapsamında daireler 107 bin TL'den, dükkanlar ise 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya Konut Projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi...

Sur Yapı Antalya dükkan satış fiyatları!

Sur Yapı Antalya projesinde yer verilen dükkanlar için ön satış süreci başladı. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesinde dükkan satış fiyatları 209 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilecek olan proje için 20 binin üzerinde ön talep alındı...

İşmodern Ambarlı'da 151 dükkanın yapı ruhsatı alındı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İşmodern Ambarlı'da 151 dükkanın yapı ruhsatı alındı.

Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Teknik Yapı Evora Denizli dükkan fiyatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Teknik Yapı imzasıyla inşa edilen Evora Denizli projesi 1.500 konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Teknik Yapı Evora Denizli dükkan fiyatları 495 bin 762 TL'den başlıyor.

dap yapı dükkan Haberi

dap yapı dükkan

Dalga ve Tango Kule projeleri Maltepe’de konumlandırılıyor.  Dap Yapı tarafından hayata geçen Projelerde konutların yanı sıra butik tarzda 15 adet dükkan yer alıyor. 

Anadolu yakasının hızla değişen ve dönüşen yeni merkezi Maltepe'de sıra dışı mimarileriyle dikkat çeken Tango ve Dalga Kule’de yer alan ticari birimlerin satışına başlandı. 


Dans eden kadın ve erkek figüründen yola çıkılarak tasarlanan Tango Kule ile Deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan Dalga Kule'nin çarşıları sadece projelerde yaşayanların değil bölgenin günlük ihtiyaçlarını da karşılayacak kapasitede yapılandırılıyor.


Tango ve Dalga Kule’de minimum 290 bin liradan başlayan fiyatlara sahip ticari ünitelerin alanı 46 ile 112 metrekare arasında değişiyor. Projenin ödeme sisteminde ödenen yüzde 40 oranındaki peşinat sonrası 30 ay yüzde 0,49 faiz oranıyla vadelendirme yapılıyor. 

Tango ve Dalga Kule  E-5'e sıfır konumda bulunan lokasyonu...