26 / 04 / 2024

Taraklı Termal, sağlık ve eğlenceyi bir arada sunuyor!

Taraklı Termal, sağlık ve eğlenceyi bir arada sunuyor!

Sağlık ve turizm sektöründe uluslararası marka olma yönünde ilerleyen Taraklı Termal, bin 300 daire, 31 bin 200 devre mülk ve sosyal tesislerden oluşuyor. Projenin değeri ise yaklaşık 400 milyon lira.



ASKON Grup Yatırım A.Ş. kuruluşu olan Taraklı Termal, sağlık ve eğlenceyi bir arada sunarak keyifli bir tatil imkanı sunuyor. Sağlık ve turizm sektöründe uluslararası marka olma yönünde ilerleyen Taraklı Termal, bin 300 daire, 31 bin 200 devre mülk ve sosyal tesislerden oluşuyor. Projenin değeri ise yaklaşık 400 milyon lira. 


Bedesten mimarisi örnek alınarak tasarlanan Osmanlı çarşısında restoran, kuaför, lostra salonları, nargile cafe ve mağazalar bulunuyor. Yine masa tenisi, bilardo, masa hokeyi, tarihi ipekyolu turları, bisiklet turları, ATV safarileri, paintball gibi aktiviteler de yer alıyor.


İnsan sağlığı açısından son derece önemli olan kalsiyum, sülfat, sodyum, magnezyum, nitrat, potasyum, mangan, demir gibi mineraller termal suyun içinde bol miktarda bulunuyor. Tüm bunların romatizmal ve cilt hastalıklarının tedavisinde faydalı olduğu belirtiliyor. 


Tesisin içerisine 2015 yılında açılması planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Fizik Tedavi ve Dermatoloji bölümleri ile hizmet verecek ve 24 saat ambulans hizmeti sağlayacak. 


Milli Gazete




Geri Dön