28 / 03 / 2024

Tarım Bakanlığı'ndan buğday et şeker stokları tükeniyor iddiasına açıklama: Kayıtlarda yok istesek de alamayız

Tarım Bakanlığı'ndan buğday et şeker stokları tükeniyor iddiasına açıklama: Kayıtlarda yok istesek de alamayız

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle devam eden buğday krizi bir de Hindistan'ın söz konusu ürünleri ihraç yasağı getirmesiyle daha da derinleşti. Tarım Bakanlığı Türkiye'nin buğday, et ve şeker stoklarıyla ilgili son dakika açıklaması yaptı.



Dünyada halen devam eden gıda krizi Türkiye'yi nasıl etkiliyor. Buğday fiyatları bu sene TMO tarafından kaç lira açıklanacak. Fırınlar İstanbul'da ekmeğe zam üstüne zam yaparak fiyatı 4 liraya yükseltti. İstanbul Pendik'te simitin 4 liraya satıldıını duyan vatandaş dükkan sahibine saldırarak darp etti. Marketlerde satılan 5 kilogramlık Türk Şeker marka şekerin fiyatı 125 lirayı aştı. Yaşanan gelişmeler ışığında Tarım ve Ormancılık Bakanlığı Türkiye'nin buğday, et ve şeker ürünlerindeki stok miktarını açıkladı. 

Tarım Bakanlığı ndan buğday et şeker stokları tükeniyor iddiasına açıklama: Kayıtlarda yok istesek de alamayız

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön