17 / 04 / 2024

Tarım Kredi Kooperatifi'nden dev indirim! Kaçırılmayacak kampanya için sayılı günler! 27 Haziran 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi Kooperatifi'nden dev indirim! Kaçırılmayacak kampanya için sayılı günler! 27 Haziran 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını kazımayı başaran Tarım Kredi Kooperatifi'nde dev indirimler bu haftada devam ediyor. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi tarafından yayımlanan aktüel katalogda bu ürünlerin fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Haziran 2022 Tarın Kredi Kooperatifi aktüel



Tarım Kredi Kooperatif Market'in 25 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğunda bazı indirimli ürünlerin son günü bugün! Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını kazımayı başaran Tarım Kredi Kooperatifi'nde dev  indirimler bu haftada devam ediyor. 

Anadolu'nun yerli, bereketli ve kaliteli ürünlerinin satışını yapan Tarım Kredi Kooperatif Market'in bu haftaya özel indirimli ürünlerinin içinde bulunduğu aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Tarım Kredi Kooperatifi nden dev indirim! Ayçiçek yağı, et ürünleri, meyve ve sebze... 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...Uzun süredir aktüel kataloğunu yayınlamayan Tarım Kredi Kooperatif Market'in yeni kampanyalı ürünleri vatandaşlar tarafından çok fazla merak ediliyor.

Tarım Kredi Kooperatif Market tarafından yayımlanan katalogda; kolonya, ayçiçek yağı, çay, salça, mantı, deterjan çeşitleri, beyaz peynir, un, bal, içecek türleri, pirinç ve meyve sebze ürünleri bulunuıyor. 

Peki, Tarım Kredi Kooperatifi tarafından yayımlanan aktüel katalogda bu ürünlerin fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Haziran 2022 Tarın Kredi Kooperatifi aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...


Geri Dön