26 / 04 / 2024

Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan açıkladı!

Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, toplamda 116 milyon 520 bin 334 Türk lirası tarımsal destek ödemelerinin yatacağı tarihle ilgili açıklama yaptı. Bakan Kirişçi, Twitter’dan yaptığı paylaşımla, ‘’Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak?’’ sorusunu yanıtlamış oldu.



On binlerce çiftçinin beklediği tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Çiftçi ve üreticilere nefes aldıran hububat, baklagil, dane mısır, verim kaybı desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği ve kırsal kalkınma desteğini içeren tarımsal kalkınma ödemeleri ile ilgili  Bakan Kirişçi müjdeyi verdi.

TARIMSAL DESTEKLEME ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, 116 milyon 520 bin 334 Türk liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığını duyurdu. 

Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön