19 / 04 / 2024

Tarla traktörü alacak çiftçiler dikkat! Hattat Traktör fiyatlarını güncelledi! İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi

Tarla traktörü alacak çiftçiler dikkat! Hattat Traktör fiyatlarını güncelledi! İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği Hattat Traktör'ün 266 G / 275 S / 285 S tarla modellerinin fiyatlarını haberimizde derledik. Peki, Hattat tarla traktör fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...



Fiyatlarını inceldiğimiz Hattat Traktör'ün 266 G / 275 S / 285 S tarla traktör modelleri tarlanızın değişmeyen klasiği 266 G modeli günümüz teknolojisine sahip orijinal PERKİNS motorlu olarak satışa sunuldu.

Ropslu ve Kabinli, 2wd ve 4wd seçenekleriyle 266 G tarlalarının vazgeçilmezi olacağını iddia ediyor. Peki işinizi daha az maliyet, daha yüksek verimlilikte yapmayı hedefleyen bu traktörün fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tarla traktörü alacak çiftçiler dikkat! Hattat Traktör fiyatlarını güncelledi! İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi

Hattat Traktör'ün 266 G / 275 S / 285 S özellikleri

  • Teknolojik ve kaliteli Perkins motoru, Türkiye ve Dünya pazarının gözdesi. Yüksek performans ve sorunsuz kullanım Perkins motorlarında birleşti. Bakım maliyetlerinizi minimize eden Perkins motorları anahtar değmeden yüzlerce saat kusursuzca çalışıyor.
  • Hattat 200 serisi traktörlerde günümüzün en son teknolojiye sahip motorlarından biri olan Perkins motorları kullanılıyor.Tüm devirlerde canlı olan motorlar, yüksek beygir gücü ve tork gerektiren uygulamalarınızda maksimum performans sunuyor.
  • Mazotun daha verimli yanmasını sağlayan Turbo-İntercooler sistem daha az yakıt tüketerek, kullanım maliyetlerinizi minimize ediyor. Stage 3A özellikli motorlar performansından ödün vermeden çevreyi korumaktadır.
  • Geniş ve ergonomik yakıt depo hacmi ile uzun ve kesintisiz bir çalışma sizi bekliyor. Bakımı kolay kuru tip hava filitresini pratik ve hızlı şekilde temizleyerek motor performansınızı arttırabilir, daha uzun süre maksimum performans elde edersiniz.
  • Senkromeçli yapı vites geçişlerini kolaylaştırır, sarmal dişli (helisel dişli) yapısı da şanzımanın sessiz çalışmasını sağlıyor.
  • Mekanik olarak bulunan 4x4 ve diferansiyel kilidi ile tüm tekerlekler ortak hareket eder, üstün çekiş gücü ve konforlu sürüş sağlanıyor. Peki bu traktörün fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Geri Dön