27 / 04 / 2024

'Tarlanızdaki Kaplan' Same Yeni Dorado Natural traktörün Ekim fiyatı açıklandı. İşte 9 Ekim 2022 Same fiyat listesi

'Tarlanızdaki Kaplan' Same Yeni Dorado Natural traktörün Ekim fiyatı açıklandı. İşte 9 Ekim 2022 Same fiyat listesi

İtalyan motor devriminin, teknoloji ve konforla birleşimini yansıtan traktörü Same, Yeni Dorado Natural modelinin Ekim fiyatlarıyla yılın son fırsatlarını sunuyor. Same’nin dört teker çekişini simgeleyen dört gözlü kaplan amblemiyle adeta tarladaki ‘Kaplan Gücü’nü yansıtan Same’nin avantajlı fiyatla



Yeni FARMotion 35 motorlarla çalışan SAME Dorado Natural kendi sınıfının lideri durumunda çok yönlü işlerin üstesinden gelebilecek tasarıma sahip. Büyükbaş hayvan ahırları gibi dar alanlarda rahatlıkla işlerinizi çözen Same, tarladaki işlerinizi de yorulmadan konforlu ve sorunsuz şekilde çözüyor. Teknolojinin en verimli şekilde kullanımı, sağladığı üstün konfor ve çok çeşitli konfigürasyon alternatifleriyle, Same size para ve zaman kazandırmaya odaklı.

 Tarlanızdaki Kaplan Same Yeni Dorado Natural traktörün Ekim fiyatı açıklandı. İşte 9 Ekim 2022 Same fiyat listesi

FARMotion 35 motorları ile düşük seviyede bakım ve verimlilik

 

Dorado Natural ailesi, 65 ila 75 HP güç çıkışları seçeneklerine sahip. 3 silindirli FARMotion 35 motorlarla donatılan Dorado Natural, en düşük seviyede bakım gerektiren kompakt ve güvenilir aynı zamanda da verimli motorlardır. 2.000 bar Common Rail enjeksiyonu ve turbo-ara soğutucu, cebri endüksiyonu; geniş motor devri alternatifleri üzerinden neredeyse sabit güç beslemesi, en düşük devirden başlayarak etkileyici tork ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan performans sunar. Bir DOC+DPF  ile donatılmış elektronik kontrollü EGR egzoz gazı devirdaimi sayesinde, FARMotion 35 motorlar Faz IIIB emisyon kontrol yönetmeliklerine uygundur.

 

Arazideki ihtiyacınıza göre şanzıman seçeneği

 

Dorado Natural, arazide ihtiyaç duyduğunuz hızı ayarlamanızı sağlayabilmeniz açısından oldukça avantajlı bir traktörü. Dorado Natural traktörleri iki farklı şanzıman konfigürasyonu seçeneği ile bulunduruyor. 5 hızlı ve 3 aralıklı dişli kutusu ve bir geri mekiğe sahip standart model (toplam 15+15 hız için), Same traktörün mümkün olan en düşük orandaki maksimum motor devrinde yalnızca 298 m/saatlik bir ilerleme hızında çalışmasını sağlıyor. Aynı zamanda - spektrumun diğer ucunda (yüksek hız ile) - yalnızca 1.800 dev./dk'da 40 km/saatlik bir üst hıza izin veriyor.

 Tarlanızdaki Kaplan Same Yeni Dorado Natural traktörün Ekim fiyatı açıklandı. İşte 9 Ekim 2022 Same fiyat listesi

Kumanda kolu ile iki kat hız

 

Direksiyon simidinin altında yer alan bir kol ile kontrol edilen isteğe bağlı hi-lo ayırıcı, ileri hızların sayısını iki katına yükselterek mevcut bulunan toplam oran sayısını 30+15'e artırıyor. Dorado Natural traktörlerdeki diğer standart özellikler ise elektrohidrolik olarak devreye alınan dört tekerlekten çekiş ile ön ve arka diferansiyel kilitleri.

Same Yeni Dorado Natural'in fiyatı ise şöyle: 
 


Geri Dön