20 / 04 / 2024

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesi yine ertelendi!

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesi yine ertelendi!

Taşucu Liman Sahasında bulunan “Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı"nın “Satış” yöntemiyle “Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı Taşınmazı”nın işletme hakkının verilmesi ihalesinde süre yeniden uzatıldı..



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Taşucu Liman Sahasında bulunan “Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı"nın “Satış” yöntemiyle “Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı Taşınmazı”nın 36 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesi ihalesinde son teklif verme tarihi 2 Kasım 2018 tarihine kadar uzatıldı.

İhale için son teklif verme tarihi ilk olarak 25 Haziran 2018 tarihi olarak belirlenmiş, akabinde 24 Eylül 2018 tarihine kadar uzatılmıştı.

YATIRIMCILARA DUYURU

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.'ye ait Taşucu Liman Sahasında bulunan "Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı"nın "Satış" yöntemiyle "Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı Taşınmazı"nın 36 yıl süreyle "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesi ihalesinde son teklif verme tarihi 02.11.2018'e kadar uzatılmıştır.

 


Geri Dön