26 / 04 / 2024

Tavros, MIPIM'de Rusya'daki büyük projesine imza atacak!

Tavros, MIPIM'de Rusya'daki büyük projesine imza atacak!

Tavros Yatırım Holding, bu yıl ki MIPIM Fuarı’nda önemli bir işbirliğine adım atacak. Cannes’daki Fuar’da Rusya’nın modern şehri Kaliningrad’daki 2015 yılında tamamlanması planlanan 5 yıldızlı otel projesinin imzaları atılacak…



Türkiye’de ve dünyada büyük otel ile gayrimenkul yatırımları gerçekleştiren Tavros Yatırım Holding, bu yıl ki MIPIM Fuarı’nda önemli bir işbirliğine adım atacak. Cannes’daki Fuar’da Rusya’nın modern şehri Kaliningrad’daki 2015 yılında tamamlanması planlanan 5 yıldızlı otel projesinin imzaları atılacak…


Türkiye, Rusya, Özbekistan ile Kazakistan’da otel ve gayrimenkul yatırımlarıyla dikkati çeken Tavros Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı, Tayfun Döşkaya, Rusya’da önemli bir projenin ilk adımını MIPIM Fuarı’nda atacaklarını belirtti. 


Döşkaya, “Bu yıl ki fuar bizim için ayrı bir önem taşıyor. Cannes’da Rusya’nın en modern şehirlerinden biri olan Kaliningrad’da 5 yıldızlı otel inşa edeceğiz. Otel projesinin imzalarını Kaliningrad Belediye Başkanı Yaroshuk Aleksandr, Kaliningrad Turizm Başkanı Marina Ageeva birlikte imzalayacağız” dedi.


Bu önemli anlaşma çerçevesinde Tavros; Kaliningrad’da 15 bin metrekare alan üzerinde 150 oda kapasitesine sahip, 2015 yılında tamamlanması planlanan bir otel yatırımı gerçekleştirecek. Otelin işletmesi için, uluslarası standart ve ölçeklerde önde gelen otel zincirleriyle görüşülüyor. Otelin işletmesi bu yılın sonuna kadar belirlenmiş olacak.


Tavros Yatırım Holding’in bir diğer projesi olan Kazakistan’ın gelişmiş ticari kenti Oskemen’deki “Dedeman Oskemen Tavros Otel’i 21 Mart Cuma günü açılıyor. 



Geri Dön