20 / 04 / 2024

Tavuk Dünyası Bağcılar Meydan'da şube açtı!

Tavuk Dünyası Bağcılar Meydan'da şube açtı!

Tavuk Dünyası 2019’a, zengin menüsünde yer alan ödüllü ve özel lezzetlerini sunmak üzere Bağcılar Meydan’da açtığı yepyeni restoranıyla ‘merhaba’ dedi...



Tavuk Dünyası, 2019’un ilk yatırımı olarak Bağcılar’da kapılarını konuklarına açan restoranıyla karşıladı. Bağcılar Meydan üzerinde hizmete başlayan bu yeni restoranıyla birlikte Tavuk Dünyası, AVM’ler dışında cadde şubeleri olarak hizmet veren restoranlarına da bir yenisini eklemiş oldu.

2019’un ilk yatırımı olarak hizmete başladıklarını ifade eden Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, şunları söyledi:

"Türkiye’nin doğusundan batısına kadar farklı onlarca şehirde, 2018 yılı boyunca, hatta senenin son günü de dahil olmak üzere; yatırımlarımızı kesintisiz şekilde sürdürdük. Bu çalışmalarımızla lezzet noktaları haritamız yıl sonu itibarıyla 43 şehirde 177 restoran olarak şekillendi. 2019’a ise yepyeni yatırım hedefleri ve yılın hemen ilk günlerinde İstanbul’da açtığımız bu cadde restoranımızla ‘merhaba’ demenin heyecanını yaşıyoruz. Bağcılar Meydan’da kapılarını açarak misafirlerini ağırlamaya başlayan bu restoranımızla İstanbul’daki cadde şubelerimizin sayısını ise 11’e çıkardık. Yepyeni açılışlarımızla 2019’da da yine adımızı sıkça duyuracak ve çok daha fazla sayıda konuğumuzu ödüllü lezzetlerimizle buluşturacağız"


Geri Dön