19 / 04 / 2024

Tavuk Dünyası Başkent OSB'de üretim tesisi inşa ediyor!

Tavuk Dünyası Başkent OSB'de üretim tesisi inşa ediyor!

Yılın başından bu yana açtığı yeni şubelerle 200’ün üzerinde restorana ulaşan Tavuk Dünyası,  şekerpınar Ankara Başkent OSB'de 2. üretim tesisi inşaatının temelini attı.



Tavuk Dünyası, Şekerpınar’da bulunan üretim tesisine ek olarak  Ankara  Başkent Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösterecek olan 2. üretim tesisi inşaatının temelini attı.

Ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründe öne çıkan Tavuk Dünyası, kuruluşundan günümüze, ardında bıraktığı 7 yıllık süreç boyunca kesintisiz büyümeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin farklı şehirlerinde açtığı 38 yeni restoran ve yüzde 55’lik bir büyüme oranıyla kapatan şirket, 2019 yılının başından bu yana lezzet noktaları haritasına eklediği yepyeni restoranlarla beraber Ekim 2019 itibarıyla Türkiye’nin 50 şehrinde 204 şubeye ulaştı.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, Ankara’da faaliyette bulunacak üretim tesisiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Ödüllü lezzetlerden oluşan zengin menümüzü, herkesin kendini iyi hissedebildiği bir restoran atmosferinde uygun fiyatlara sunuyor ve yılda 20 milyondan fazla müşteriyi ağırlıyoruz. Yılın başından bu yana açtığımız 31 yeni şubemizle şu anda Türkiye’nin 50 şehrinde restoranlarımız bulunuyor. Gerek büyüme hedeflerimiz kapsamında gerekse de lojistik operasyonumuzu daha verimli hale getirmek üzere Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni bir üretim tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalarımıza başladık ve ikinci tesisimizin temelini attık. Bu üretim tesisimizi de en kısa zamanda devreye alacak olmanın heyecanı içinde yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı sürüdürmekteyiz.”

2020 Nisan ayının sonlarında faaliyete başlamasıyla planlanan üretim tesisi; 9.000 metrekare arsa üzerinde 6.147 metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Tavuk Dünyası, bu tesisinin yapılması amacıyla sektörde 20 yıllık deneyimiyle önemli projelere imza atılan ‘TE Mühendislik’ile anlaştı. TE Mühendislik kurucu ortaklarından Özgür Özçalabı ve Egemen Pamukçu, Tavuk Dünyası’na kendilerine duydukları güvenden dolayı teşekkürlerini iletip, yeni yatırımlarının uluslararası standartlarda kaliteli, yüzde 100 müşteri memnuniyeti ve sıfır iş kazası ilkeleri doğrultusunda gerçekleştirileceğini kaydetti.
 


Geri Dön