25 / 04 / 2024

Tchibo, Akmerkez'de 49'uncu mağazasını açtı!

Tchibo, Akmerkez'de 49'uncu mağazasını açtı!

İlk kez 2005'de İstanbul şžişli Cevahir Alışveriş Merkezi 'nde açtığı mağazasıyla Türk tüketicisiyle buluşan ve kısa sürede yurt dışında olduğu gibi Türkiye 'de de en sevilen markalardan biri haline gelen Tchibo, şimdi de Akmerkez'de ziyaretçilerinin hizm



 

Enfes kahve seçenekleri ve her hafta yeni bir temayla sunulan sürpriz ürünlerle tanınan Tchibo, 27 Mayıs Cuma günü, yeni mağazası ile Akmerkez Alışveriş Merkezi 'nde tüketicileriyle buluştu.

İlk kez 2005 yılında İstanbul şžişli Cevahir Alışveriş Merkezi 'nde açtığı mağazasıyla Türk tüketicisiyle buluşan ve kısa sürede yurt dışında olduğu gibi Türkiye 'de de en sevilen markalardan biri haline gelen Tchibo, lezzetiyle ünlü kahvesi ve her hafta değişen temasıyla şimdi de Akmerkez Alışveriş Merkezi 'nde ziyaretçilerinin hizmetinde. Birbirinden lezzetli Tchibo kahvelerinin tadıldığı açılışta konuklar bol bol alışveriş yapma imkanı da buldu.

İstanbul, Ankara, İzmit, Antalya, Eskişehir, Adapazarı, Mersin, Adana, Denizli, İzmir, Tekirdağ ve Bursa 'da faaliyet gösteren mağazalarına 49 'uncusunu ekleyen Tchibo,  yeni mağazasıyla birlikte 12 ilde 49 mağazaya ulaşmış oldu.


 


Geri Dön