20 / 04 / 2024

Tchibo kahve severlere Ağustos kampanyası sunuyor!

 Tchibo kahve severlere Ağustos kampanyası sunuyor!

Farklı damak tatlarına uygun öğütülmüş, çözünebilir hazır ve çekirdek kahvelerden oluşan geniş bir kahve yelpazesine sahip olan Tchibo, Ağustos ayında kahve severlere özel bir kampanya sunuyor



60 yıllık kahve geçmişiyle dünyanın en büyük dört kahve üreticisinden biri olan Tchibo, 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyalarla kahve severlere bayram yaşatacak. Yurt çapındaki tüm Tchibo mağazalarında ve Tchibo.com.tr online mağazasında geçerli olacak kampanyalarda tüm kahve severleri memnun edecek seçenekler yer alıyor. 

Kahvesiz yapamayan ve profesyonelce hazırlanmış kahve keyfine daima yakın olmak isteyen herkese usta bir barista elinden çıkmış farklı kahve lezzetlerini tek başına hazırlayarak hayatı kolaylaştıran Cafissimo ve Cafissimo DUO makinelerinden birini alanları özel sürprizler bekliyor. 

Süt köpürtme ve ısıtma aparatı sayesinde latte macchiato, caffe latte ve cappuccino lezzetlerini ayarlanabilir içecek miktarıyla kişiye özel sertlikte sunan şık tasarımlı Cafissimo satın alan herkese bir adet sütlük armağan ediliyor. 

Farklı renk seçenekleri ve modern tasarımıyla tek tuşla hazırlanabilen lezzetli kahvelerin yanı sıra bulunduğu ortama şıklık da getiren dünyanın en küçük, kapsüllü kahve makinesi olan Cafissimo DUO alanlara süt köpürtücü hediye olarak veriliyor. 

Cafissimo kapsüllerinde 8 al 7 öde!

Her hafta değişen ürünleri ve 60 yıllık kahve mirasıyla Tchibo severlerin gönlünde taht kuran Tchibo’da; Cafissimo ve Cafissimo DUO kahve makineleriyle diledikleri tadı yakalama fırsatı bulan kahve severlere 15 Ağustos - 31 Ağustos tarihleri arasında bir de kapsül sürprizi var. Tüm Tchibo mağazaları ve Tchibo.com.tr’de geçerli olacak kampanyada aynı kapsül kahveden 7 kutu satın alan herkese bir kutu kapsül de Tchibo hediye ediyor.



Geri Dön