24 / 04 / 2024

TEB Promosyon tutarı ne kadar? Sorular yanıt buldu, güncel promosyon tutarları açıklandı

TEB Promosyon tutarı ne kadar? Sorular yanıt buldu, güncel promosyon tutarları açıklandı

Emeklilerin merakla araştırdığı konu TEB’in açıklamasıyla yanıt buldu. TEB'in yaptığı son açıklama ile, 2022 yılı Kasım ayı itibarıyla güncel emekli promosyonlarının ne kadar olduğu da belli oldu.



Emekli vatandaşların en yüksek maaş promosyonu arayışı devam ederken Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından yapılan açıklama ile birlikte 2022 yılının Kasım ayı itibarıyla güncel emekli promosyonlarının ne kadar olduğu da netlik kazanmış oldu.

BANKALARIN PROMOSYON YARIŞI İYİCE KIZIŞTI

Emekli maaş promosyonu için bankalardan peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Emekli vatandaşlar ise hangi bankanın ne kadar ödeme yapacağı, en yüksek promosyonu hangi bankanın verdiği çok merak ediliyor. Maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan almak için taahhütte bulunan emekli vatandaşlara promosyon ödemesi sağlandığından dolayı emekliler de bankaların duyurularını çok yakından takip ediyor, arama motorlarından sorgulayıp promosyon tutarlarını öğrenmeye çalışıyor. Promosyon tutarı merak edilen bankalardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası.  Türkiye Ekonomi Bankası kasım ayı promosyon tutarlarına ilişkin açıklama yaptı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI (TEB) EMEKLİ PROMOSYON TUTARI NE KADAR?


Geri Dön