25 / 04 / 2024

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci'nin Skyturk'teki Emlak Kulisi programında Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u ağırlıyor...



Türkiye'nin tek emlak-konut uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci, Skyturk ekranlarında hazırlayıp sunduğu Emlak Kulisi programında Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u konuk ediyor.

Tebernüş Kireçci ve Atilla Yavuz, Ukra İnşaat'ın Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı reklamlar ile anlatılan "5 yıl kira garantili ofis, mağaza ve dükkanlar... Toplam 2 Kira" kampanyasının detaylarını konuşacaklar.

Kireçci ve Yavuz, Ukra İnşaat tarafından hayata geçirilen Ukra City, Hane Plus, Han Plus, Şelale Plaza ve Sedai Plus projeleriyle birlikte konut sektörünün son durumunu masaya yatıracaklar.

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz'un konuk olacağı program, 02 Kasım 2011 Salı günü saat 12:30'da Skyturk'te canlı olarak yayınlanacak.

Tebernüş Kireçci ve Atilla Yavuz'a soru sormak isteyen izleyiciler sorularını www.tebernuskirecci.com.tr adresinden iletebilecekler.

Programın önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden izlenebiliyor.

 

 


Geri Dön