18 / 04 / 2024

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi

Türk kahve makinesi arayışı içinde olanlar için, Tefal Köpüklüm Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza nereden alırsınız sizin için araştırdık. İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi



Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi
Kahve severler için Tefal  kahve makinesi 2 farklı pişirme fonksiyonu ile 4 fincan kapasite kahve yapabilmeyi sağlıyor. Özellikle kalabalık aileler ve misafiri eksik olmayan ev hanımları için ideal bir kullanışa sahiptir.

TEFAL TÜRK KAHVE MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Tefal CM8205TR Türk kahve makinesi iki farklı pişirme yöntemiyle kahve pişirir. Bu pişirme yöntemleri kullanıcıların isteğine göre değişiklik gösterir.Tefal Türk kahvesi makinesi 735 Watt gücünde çalışıyor. Kahve makinesinin genişliği 21.6, derinliği ise 30.5 olarak biliniyor.

Tezgah üzerine ya da dolap içerisine rahatlıkla yerleştirebileceğiniz ürünün gövde kısmı kaydırmaz olduğu için kahvenin pişmesi sırasında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmasını engeller.
Tefal Türk kahvesi makinesi sizin emniyetinizi düşünür. Sahip olduğu emniyet sistemi sayesinde kahvenin taşma riski engellenmiş oluyor.

Taşma emniyet sistemi Türk kahvesi makinesi içerisine sensörler halinde yerleştiriyor. Bu sensörler kahve kaynamaya başladığı anda devreye giriyor ve kahvenin cezveden dışarı taşmasını engelliyor.
Tefal CM8205TR Türk kahvesi makinesinin su kapasitesi 280 ml olarak ölçülüyor. Sahip olduğu 280 ml’lik su kapasitesi ile aynı anda 4 kişilik kahve yapabilme kapasitesi mevcuttur. 

Tefal CM8205TR kullanımı sırasında ürünün iki adet pişirme fonksiyonu bulunuyor. Bu pişirme fonksiyonları közde pişirme ve normal pişirme olarak iki kısma ayrılıyor. Közde pişirme fonksiyonu kahveyi normal pişirme yöntemine göre daha ağır şekilde pişmesini sağlıyor. Bu ağır pişirme sırasında kahveyi közde pişmiş gibi bol köpüklü olmasına neden oluyor.

Peki Tefal Türk kahve makinesi en ucuza nereden alınır?


Geri Dön