29 / 03 / 2024

Tekfen Hep İstanbul'la orta sınıfa merhaba dedi!

Tekfen Hep İstanbul'la orta sınıfa merhaba dedi!

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Hep İstanbul

TEKFEN Holding bünyesinde faaliyet gösteren Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta 'Hayatımın Evi Projesi' HEP İstanbul'a start verdi. Projede konutlar 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...



TEKFEN Holding bünyesinde faaliyet gösteren Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta 'Hayatımın Evi Projesi' HEP İstanbul'a start verdi. Bugüne kadar lüks segmentte konut geliştiren şirket inşaatına eylülde başladığı orta sınıfa yönelik geliştirdiği projeyi Nisan 2017'de tamamlamayı hedefliyor. 

Toplam 56 bin 880 metrekarelik alan üzerinde 253 bin metrekarelik inşaat alanına sahip HEP İstanbul, bin 424 daireden oluşuyor. E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği alanda yer alan proje 500 milyon lira yatırım değerine sahip. 


Eksiksiz bir yaşam alam oluşturmak için çamaşır odasından depoya, 10 metrekareden küçük odası olmayan, LEED sertifikalı enerjiden tasarruf sağlayan ev yapısına kadar her ayrıntıyı düşündüklerini söyleyen  Tekfen Emlak Geliştirme  Genel Müdürü Ömer Egesel, "Orta gelir grubu için planladığımız proje için pazar araştırması yaptırdık. Fonksiyonel evleri geniş sosyal olanaklar ve dört mevsim yaşayan bahçelerle zenginleştirdik. Aile yaşamım ve özellikle çocukları yaşamın merkezine konumlandırdık" diye konuştu. 


1+1'den 4+1'e kadar dairelerle geniş bir aha grubuna hitap ettiklerini belirten Tekfen Emlak Geliştirme Satış ve Pazarlama Koordinatörü Emre Ülger ise, "Hızlı davranıp HEP İstanbul'dan konut alanlar hem daha uygun fiyatla daire sahibi olacaklar ve daha çok kazanacaklar" dedi.  Projede daire fiyatları 1+1 daireler için 184 bin TL, 2+1 daireler için 316 bin TL, 3+1 daireler için ise 412 bin liradan başlıyor. 


Tel:444 8 437

Web: www.hepistanbul.com.tr


Sözcü Gazetesi 


projeye sor



Geri Dön