19 / 04 / 2024

Tekfen İnşaat'tan Azerbaycan'a 94 milyon dolarlık proje!

Tekfen İnşaat'tan Azerbaycan'a 94 milyon dolarlık proje!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat, Azerbaycan Vergi Bakanlığı'nın yeni binasını toplam 94 milyon ABD Doları bedelle inşa edecek.



Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat yurtdışındaki projelerine devam ediyor. Bu kez Azerbaycan'da proje yapacak olan Tekfen, yine yüksek yatırım bedelli bir proje üstlendi.


Tekfen İnşaat, Azerbaycan Vergi Bakanlığı'nın yeni binasını inşa edecek. İnşaat işi betonarme, çelik ve dış cephe kapsamıyla toplam 94 milyon ABD Doları bedelle yapılacak. Proje hakkında henüz detay verilmiyor. 


Tekfen Holding KAP açıklaması;

Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Azerbaycan Vergi Bakanlığı yeni binası inşaatı işini, betonarme, çelik ve dış cephe kapsamıyla toplam 94 milyon ABD Doları bedelle üstlenmiştir.


Esra Nur AÇKI / Emlakkulisi.com 



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tekfen Holding'in bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat Azerbaycan vergi bakanlığı yeni binası inşaatı işini, betonarme, çelik ve dış cephe kapsamıyla toplam 94 milyon dolar bedelle üstlendi.


Açıklama Tekfen Holding tarafından KAP'a yapıldı. 


Tekfen İnşaat'ın üstlendiği yeni proje hakkında KAP'a yapılan bildirimde şöyle denildi:


"Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Azerbaycan Vergi Bakanlığı yeni binası inşaatı işini, betonarme, çelik ve dış cephe kapsamıyla toplam 94 milyon ABD Doları bedelle üstlenmiştir."


Dünya




Haber Ege Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Tekfen Holdingin bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat Azerbaycan vergi bakanlığı yeni binası inşaatı işini, betonarme, çelik ve dış cephe kapsamıyla toplam 94 milyon dolar bedelle üstlendi. Tekfen İnşaat'ın üstlendiği yeni proje hakkında KAP'a yapılan bildirimde şöyle denildi: "Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Azerbaycan Vergi Bakanlığı yeni binası inşaatı işini, betonarme, çelik ve dış cephe kapsamıyla toplam 94 milyon ABD Doları bedelle üstlenmiştir." 



Ege Haber


Geri Dön