24 / 04 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir'den 30.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tekirdağ Büyükşehir'den 30.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Mahallesi'ndeki 7 bin 646 metrekare büyüklüğündeki garajı ihale ile satıyor. İhale 22 Kasım'da gerçekleşecek...



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Mahallesi'ndeki 7 bin 646 metrekare büyüklüğündeki garajı bulunan müştemilat ve arsası ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 30 milyon 586 bin 480 lira olarak belirlenen arsanın satış ihalesi 22 Kasım 2018 tarihinde yapılacak.
 
TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Madde 1 - Mülkiyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ait, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa İlçesi, Yavuz Mahallesi'nde bulunan aşağıda tapu kaydı ve niteliği belirtilen, 1 adet taşınmaz mal 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a ve izleyen maddeleri uyarınca kapalı teklif usulü ile satılacaktır. Satış bedeli ihale bedeli üzerinden 1 taksiti peşin olmak üzere 6 eşit taksitte ödenecek olup, taksit bedellerine düzenelenecek olan satış sözleşmesinde belirtilen yasal faiz oranı uygulanacaktır.

Madde 2- Satılacak taşınmazın, mahallesi, paftası, ada, parsel nosu, metrekaresi, niteliği, muhammen ihale bedeli, yüzde 3 geçici teminatı ve ihale saati aşağıda gösterilmiştir.

Tekirdağ Büyükşehir den 30.5 milyon TL ye satılık gayrimenkul!

Madde 3- İhaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde, Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binasının bulunduğu Hürriyet Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Gülpara Sok. No:14 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresindeki Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Emlak ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünde görülerek satın alınabilir. Şartname bedeli 500 TL olup, ihaleye katılanların şartname alması mecburidir.

Madde 4- İhale 22/Kasım/2018 tarihine rastlayan Perşembe günü saat 10:45'te Çınarlı Mahallesi Hayrabolu Caddesi No:4 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında bulunan Büyükşehir Belediyesi encümen toplantı salonunda başlatılacaktır.

Madde 5- İhaleye katılmak isteyenlerin aşağıdaki belgeleri 21/11/2018 Çarşamba günü mesai saati sonuna kadar 17.00 Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Emlak ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünde görevli personele teslim etmeleri ve ihale saatinde Büyükşehir Beleditesi encümen toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. 2018 yılı Kasım ayında alınmış olmak kaydıyla;

Tekirdağ Büyükşehir den 30.5 milyon TL ye satılık gayrimenkul!
 


Geri Dön