20 / 04 / 2024

Tekirdağ Ergene'ye çok amaçlı salon inşa edildi!

Tekirdağ Ergene'ye çok amaçlı salon inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi inşaatı tamamlanan Ergene Çok Amaçlı Salonu hizmete açtı.



 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediyesi'nce inşaatı tamamlanan Ergene Belediyesi Pınarbaşı Çok Amaçlı Salon'un açılış törenine katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ergene'nin Pınarbaşı Mahallesi'nde yapılan açılışa Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Çorlu eski Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ünal Baysan, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, davetliler ve Ergeneli vatandaşlar da katılım gösterdi.

"TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Açılış töreninde açıklamalar yapan Başkan Albayrak, "Bütün ilçe belediyelerimiz ile birlikte Tekirdağ için var gücümüzle çalışıyoruz. Görev süremizin başından bu yana çok mesafe kat ettik. Altyapıyı il genelinde büyük oranda tamamladık. Daha hizmet süremizin tamamlanmasına bir yıla yakın bir süreç var. İl genelinde hizmet ve yatırımlarımız devam edecek. Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz. Ergene Belediyesi'ne, Pınarbaşı Mahallemize kazandırdıkları bu güzel tesis için teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ergene Belediyesi Pınarbaşı Çok Amaçlı Salon'un açılışı, protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek yapıldı. Yapılan açılıştan sonra katılımcılar tesisi gezerek tesis hakkında bilgiler aldılar.

 


Geri Dön