26 / 04 / 2024

Gördes'in 13 mahallesine çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Gördes'in 13 mahallesine çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gördes Belediyesi 13 farklı mahalleye 4 milyon liralık çok amaçlı salon inşa ediyor.



 

Gördes Belediyesi 13 farklı mahalleye 4 milyon liralık Çok Amaçlı Salon yatırımının çalışmalarına hızla sürüyor.

Vatandaşların yoğun talebi ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un talimatıyla Akpınar, Atatürk, Beğenler, Benliali, Dereçiftlik, Hüseyni Baba, Kaşıkçı, Kıranköy, Kobaklar, Korubaşı, Köseler, Şeyhyayla ve Yakaköy Mahallelerine çok amaçlı salon inşa ediliyor.

Gördes Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların düğün, hayır, sünnet, taziye, nişan ve halk toplantıları gibi çeşitli etkinlikleri gerçekleştirebileceği çok amaçlı salonların alt yapı çalışmaları sürüyor.  Çok Amaçlı Salonların 5 Eylül Kurtuluş Etkinliklerinde toplu temel atma töreni yapılması, ardından 6 ay içerisinde de vatandaşların kullanımına açılması planlanıyor.

Mahallelere 4 Milyon TL'lik yatırım


Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde 13 mahalleye çok amaçlı salon  yapımının devam ettiğini belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; “Şuanda Atatürk, Beğenler, Benliali, Dereçiftlik, Hüseyni Baba, Kaşıkçı, Kıranköy, Kobaklar, Korubaşı, Köseler, Şeyhyayla ve Yakaköy Mahallelerimiz olmak üzere 13 farklı noktada inşaat yapımı devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de programa aldığımız mahallerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Vatandaşlarımız Çok Amaçlı Salonlarımızda düğün, sünnet, nişan, hayır, taziye ve halk toplantıları gibi bir çok etkinliği gerçekleştirebilecekler. Salonlarımızın yapım aşamasına büyük önem gösteriyoruz. Uzun yıllar mahallelerimize hizmet verecek sağlam yapılar oluşturacağız. Projelerimizin toplam maliyeti 4 Milyon TL'nin üzerinde" diye konuştu.

Halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz


Mahallelerde devam eden çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Muhammet Akyol; " Mahallelerimizle ilgili çok amaçlı salonlar, ortak kullanım yerleri, üst yapı, parke taşı kaplama, yol çakıllama, eğitim, tarım, sulama, ulaşım, spor ve park-bahçe gibi çeşitli projelerimiz var. Bunları gerçekleştirmeye aralıksız devam ediyoruz. Güzel ilçemizi bir bütün olarak hak ettiği yere getirmek ve halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda çok amaçlı salonlarımız Gördes'imize hayırlı olsun" dedi.

Mahallelerimiz böyle yatırım görmedi


Çok amaçlı salonların mahallelere bir çok konuda hizmet vereceğini ve mahallerinde daha önce böyle büyük bir yatırım görmediklerini belirten mahalle sakinleri mahallelerine yapılan büyük yatırım için Gördes Belediyesi'ne ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a  teşekkür etti.


Geri Dön