24 / 04 / 2024

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Tekirdağ  Malkara Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında düzenlenen toplantıda başta imar olmak üzere gündem maddeleri konuşuldu. 



Tekirdağ  Malkara Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında düzenlendi. Toplantı, açılış konuşması, yoklama, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler adına saygı duruşunda bulunulması ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı. 

Gündemin 1. maddesinde yer alan Hacıevhat Mahallesi Şehit Selim Vural Caddesi No:133/A da bulunan İşyeri hakkındaki İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyon Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 2. maddesinde bulunan Yapılaşma Plan Notlarına İlişkin İmar Komisyon Raporu oy birliği kabul edildi. 

Gündemin 3. maddesini oluşturan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel Çalıştırılması hakkındaki yazısı görüşülüp Plan ve Bütçe komisyonuna oy birliğiyle havale edildi.

Gündemin 4. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Dolu Kadro Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Gündemin 5. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Dolu Kadro Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 Gündemin 6. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Parselizasyona İlişkin Plan Notu İptali hakkındaki yazısı görüşülerek İmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edildi.

Gündem dışı 1. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Kozyörük 5489 Nolu Parsel Plan Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edildi.

Gündem dışı 2. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 364 ada 2 ve 3 Parselde Yolun Kaldırılması Plan Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edildi.

Gündem dışı 3. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Müdürlük İhdası hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe komisyonuna oy birliği ile havale edildi.


Geri Dön